Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
Sziasztok, kérlek, véleményezzétek a 24H2 update kapcsán a kérdésem:
Tömören:
Ha _már_ nem ajánlja fel a Win Update a 24H2-t (külön frissítés keresésekre sem), akkor
A) oldjam meg mihamarabb, mielőtt pl. újabb driver, BIOS vagy egyéb frissítések jönnek és települnének?
B) várjam ki, amíg magától újra felajánlja a 24H2-t a rsz vagy kijavítja a fennakadást?
Bővebben:
- A gépemen (Win11 Pro 22631.4602) nemrégiben kínálta fel a 24H2 update-et.
- Ezt látva az 1-2 hét szüneteltetés mellett döntöttem, hogy legyen alkalmam ellenőrizni fórumokon, ill. kivédeni, ha ezzel általánosabb gubanc volna.
- A vizslatás és szüneteltetési idő után nekiláttam, letöltés és újraindítás, de a település nem ment végbe. A jelzett hiba: 0x80070002 volt.
- A DISM parancsok nem találtak semmit, az SFC igen, és rendben javította, amit talált.
- A Dell Support Assist full ellenőrzést is külön manuálisan elindítottam. Hibát nem, de frissíteni valót talált, új BIOS-t is. Ez utóbbira is körbenéztem, okozott-e valakinél bajt, nem leltem ilyesmit, aztán telepítettem.
- Újraindítás után a Win Update szerint a rsz naprakész, a 24H2 nincs felajánlva, újra keresésre sem hozza elő a gépház.
Megjegyzés: Az Intel GPU vélhetően most is frissebb, mint a gyártói javasolt, de meglepődnék, ha ez okozna ilyen fennakadást (vagyis nem ennek leirtásával szeretném folytatni). A gép kompatibilis, tiszta, remek, stb-stb.
(Az általam olvasott 0x80070002 hibatörténetek ill. kimenetelük vegyesen nyavalygósak, s mivel függhet az egyedi konfigtól, inkább érdekes lehet a gyakorlati tapasztalat, akinél volt ilyen hibautóélet.)
A folytatásban mi a helyes stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest