- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő problémám lenne: valamiért "elmászott" pár kép file típus program társítása a rendszerben. Pl. a png file-ok eddig a "klasszikus" Windows Photo Viewer -el nyíltak meg, de most hiába próbálom átállítani, bármivel megnyitja, amire állítom, csak pont ezzel nem akarja.
Próbáltam már:
Jobb klikk->Opens with-el
A File tulajdonságok-ban
A Beállítások->Default apps-ban is átállítani, de amint kiválasztom a Windows Photo Viewer-t, nem történik semmi, hanem marad azon a programon, amin eddig volt.A registry-ben pedig a a file asszociációk be vannak elvileg rakva ehhez a programhoz:
Szóval már mindent kipróbáltam, amit tudtam, de csak nem akar visszaállni rá. Mivel lehetne még próbálkoznom?(Pl. a jpg file-okat most is a Windows Photo Viewer nyitja meg alapból, de vannak más kép file típusok, amikre egyszerűen nem tudom sehogy sem beállítani).
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval már mindent kipróbáltam, amit tudtam, de csak nem akar visszaállni rá. Mivel lehetne még próbálkoznom?