Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
üzenetére
Ezért tartom feleslegesnek hogy elkezdjek itt tippelgetni.
Szerintem nem csak Te.önmagában én se vagyok hülye és tudom hogy 1% nem sok.
És ezt arra írod, ahol azt írtam, hogy az 1% az erős túlzás...de összeadódva a többi 1% os 30-40 kisbarátjával,
Azok nem 1%-ok, így a 30-40 kisbarátjával pont egy maszatot tesznek ki.
Arról a fogalomról hallottál, hogy premature optimization? Mert lehet, hogy tudtodon kívül, de pont ezt csinálod.#1487: amit én olvastam cikkeket ott nem volt ilyen. Miket olvastál Te?

Világosan le volt írva, hogy milyen hardvert érint, mindenki el tudta dönteni, hogy ennek megfelelően milyen lépéseket tesz.#1490 tl;dr: ne rakj fel minden szutykot, és legfőképp ne ész nélkül.
Attól hogy felvan rakva normális programból több, mint a kezdetkor, tehát lassabb lesz a rendszer, a programok mind induláskor a memóriában lesznek és összeadódva nem kevés processzor és memória erőforrást használnak.
A "tehát" itt helytelen. Nem lesz minden felrakott program a memóriában induláskor. Ha nem fut, processszort sem használ.
Ahogy a képet elnézem, azon rendszeren tényleg szükség lehet az általad említett "optimalizálásra"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest