Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Úgy értettem, hogy bebootol Pendrive-ról, és nálam Bitlockerrel van védve a forrás és a célmeghajtó is. Tehát a a backup meghajtónál kell neki a kulcs, különben nem fér hozzá.
"Ha bitlocker bekapcsolásakor csak a foglalt helyet választottad [kép] akkor csak azt menti (?nem próbáltam) de ha az egész lemez titkosított akkor jó nagy lesz a mentés is."
Nálam a teljes titkosítás volt HDD-knél a két beépített SSD-nél meg nem is kérdezett semmit, eleve nálam Windows 11 telepítés után - Windows 10-nél ez nem így volt, ezért is írtam, hogy ez a 11 egyik fontos újítása, pedig a 10-et végig Pro Windowszal toltam végig - úgy indul a rendszer, hogy már Bitlocker titkosítást élvez, és ez Home-nál is így van! Beraktam az új 980 SSD-t az is alapból megkapta, ott sem volt kérdés.
A Gépházban van titkosítás menüpont, de csak rendszergazdai fiók alól tér el. Elvileg két féle Bitlocker van, a hagyományos az amelyik csak a Pro verzióban érhető el, és minden kompatibilis meghajtót képes titkosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux Mint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom IPTV UniFi
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest