- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Úgy értettem, hogy bebootol Pendrive-ról, és nálam Bitlockerrel van védve a forrás és a célmeghajtó is. Tehát a a backup meghajtónál kell neki a kulcs, különben nem fér hozzá.
"Ha bitlocker bekapcsolásakor csak a foglalt helyet választottad [kép] akkor csak azt menti (?nem próbáltam) de ha az egész lemez titkosított akkor jó nagy lesz a mentés is."
Nálam a teljes titkosítás volt HDD-knél a két beépített SSD-nél meg nem is kérdezett semmit, eleve nálam Windows 11 telepítés után - Windows 10-nél ez nem így volt, ezért is írtam, hogy ez a 11 egyik fontos újítása, pedig a 10-et végig Pro Windowszal toltam végig - úgy indul a rendszer, hogy már Bitlocker titkosítást élvez, és ez Home-nál is így van! Beraktam az új 980 SSD-t az is alapból megkapta, ott sem volt kérdés.
A Gépházban van titkosítás menüpont, de csak rendszergazdai fiók alól tér el. Elvileg két féle Bitlocker van, a hagyományos az amelyik csak a Pro verzióban érhető el, és minden kompatibilis meghajtót képes titkosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs