Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
ricsi99
üzenetére
Első konfig se win11 kompatibilis
Ezért írtam, hogy tökjó, hogy annál még működött
azon meg nincs kimenet.
Na, ez egy új információ, talán nem is annyira lényegtelen.általad tapasztalat negatívumokat sehol se tapasztalom....
Nézz rá, hogy pl. a RAM használat hogy alakul dGPU on/off esetén. Persze ha nem nézel oda, akkor nem fáj, ez érthető.azóta csak játék alatt pörög a vga-n a venti

Pont mint nálam a csak dGPU felállásban
De a lényeg, hogy ennyire régi hardvernél (nem tudom az iGPU milyen energiaszinteket tud/a driver miket jelent le az OS-nek) elképzelhető, hogy nem bütykölhető sehogy, hogy a kívánt eredményt hozza (gyk. nem biztos, hogy "win hülyeség", hiszen egy fokkal modernebb hw+driver esetén működött a "win hülyesége"). Legrosszabb esetben minden egyes proginál be kell állítani.
#11503 Visormail: nekem is volt ilyen rosszul szellőző házam
Viccet félretéve, ebbe a 20 fokban benne volt az is amivel a CPU fűtött pluszban? Mert akkor szép különbség, nem bántam meg, hogy megszabadultam az RX4/5xx-as kariktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest