Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nagyon jól teszed. Sajnos azt kell mondjam, hogy a legtöbb 3rd party vírusirtó szoftver, főleg az agyonszemetelt Internet meg Total Security-k okozhatnak érdekes bugokat!
Haverom gépén TrendMicro IS: Nem kapcsolódik a hangszóró kékfoggal. TM leszed azonnal működik.
Másik haverom: Eset IS alaplapi hálókártya: akad a torrent, meg a játék kidobál. ESET le, minden megy faszán. És sorolhatnám.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél ezek előfordulnak, vagy mindenkinél bugzanak, de az tény, hogy minél bonyolultabb egy külső AV/IS/TS annál több lehet a megmagyarázhatatlan probléma. Mondom ezt úgy, hogy a Vírusírtó Topiknak én vagyok a TP-je.
A Defender sem tökéletes, de kevesebb a gond vele és kiváló védelmet ad. Aki meg eszetlenül kattintgat a bigtits.com meg kattins rám alkalmazásokra, annak meg mindegy mi van fent, mert nincs 100-as védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest