Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Nekem is egy Titan D5TB volt, csak a TC verzió (hőmérséklettől függő fordulatszám). Aztán nemrég sajna elromlott (ennek ellenére meg voltam vele elégedve) és gyorsan kellett helyette egy másik, éppen az Igloo 2470 light volt kéznél. Hűtési teljesítménye nagyjából ott van, mint a Titan-é, kicsivel gyengébb. Hangereje viszont sokkal alacsonyabb. A proci egy húzott Tbred magos XP, 2000+@2400+. Így max load-on kerek 60 fok, amiről persze szoktak vitatkozni, hogy sok-e. Nekem nem
. Minden procim itt ment és egyik sem ment tönkre a csere előtt. Gép persze stabil. Szvsz egy 3000+-ra azért már nem tenném fel.
A másik említett hűtővel személyes tapasztalatom nincs.
JaniS
[Szerkesztve] -
Botee
tag
Hi!Én óva intenélek az iglootól...Amióta felraktam,azóta nem megy 53 foka lá a proci,pedig egy + silentblade házhűtő is lett benne,és összevissza fagy a gép,újraindulgat,stb..3000+-os prociig van ''hitelesítve'' a hűtő,nekem 2000+ van,semmi tunning.Ráadásul fingom sincs mitől,de hangos a gép.Csak ez a 2 glacialtech hűtő van bennt...elképzelésem sincs,h mi lehet hangos benne...Szóval sztem mindenképp a Wh legyen..
-
TeeJay
félisten
válasz
lamathosz
üzenetére
ja az igloo az halkabb ja
a Whisper 4 re 21dB van írva de tapasztalat hogy nem a gyári fordulaton megy hanem 200-300fordulattan gyorsabban szóval a 21dD-t se tudja adni sajna
de Asus lapok leszabályozzák 10/15öd fordulatra azzal nagyon jó
szerintem
legalább is nálunk úgy megy az Asus lapon -
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Minden procim itt ment és egyik sem ment tönkre a csere előtt. Gép persze stabil. Szvsz egy 3000+-ra azért már nem tenném fel.