Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Előhozakodom én is egy kérdéssel. Kaptam pár flash file-t, amiknek a feladata videólejátszás lenne. A struktúrájuk úgy néz ki, hogy adott n videóhoz n db .swf, amik az flv-ket ágyazzák be. Ezeken kívül van egy lejátszómodul külön swf-ben, a tekerés/play/stb funkciókra. Az egészet egy videk.swf fogja össze.
A probléma az, hogy ha embeddelem ezt a videk.swf-t, nem történik semmi, a konkrét videóhoz tartozó terület üres marad. Ugyanakkor böngészőből, fájlként (tehát embed nélkül) megnyitva működik a lejátszás. Illetve még egy anomália: az egyik videóhoz tartalmazó swf-t elmozgattam átmenetileg, amikor a struktúrát néztem, hogy működik, és hiába tettem vissza, már embed nélkül sem indul el a hozzá tartozó videó. Itt kezdek elég tanácstalan lenni. Bármi segítség jól jönne. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest