Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
refrigerator
üzenetére
A Gaunt szellemei szériát én is ajánlom. Igen jó kapudrog.
Ha olyan történet érdekel ahol óriási mechek ütik egymást akkor a Titanicus is jó választás lehet.
-
Habib[HUN]
senior tag
Na kicsit bosszankodom. A Szukits oldala megváltozott. Ez elvileg nem nagy gond, de nem hozták át a régi adatbázist. Tehát nem látom, hogy mit rendeltem elő
Tehát most fogalmam sincs, hogy mire várok és mikorra érkezik meg. De legalább megjött ma a Sabbat háború, A selenar fiai és a Fárosz könyv. Pár hétre jó vagyok olvasással. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Elvileg a válasz az, hogy a császár a primarchák megalkotásához megállapodott a káosz istenekkel. Miután megszerezte a tudást, hatalmat vagy bármit ami ehhez kellett utána nem igazán akarózott fizetni
Hogy a pontos megállapodás mi volt, azt természetesen jótékony homály fedi. Elvégre a császár nem beszélt róla. Horusnak meg az istenek a saját álláspontjukat közvetítették. A Horus Heresy alatt Horus ellátogat a Molech nevezetű planétára, hogy bejárja azt az utat amit annak idején az apja. Ott belép egy kapun keresztül a hipertérbe, és onnan igen komolyan megerősödve tért vissza. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Én szeretem őket munka közben a háttérben hallgatni. Mert van néhány nagyon jó előadó, akiket öröm hallgatni. Nem mellesleg szokja a fülem az angol szavakat.
Én az olvasással jól állok. 5-6 WH könyv van ami még nincs elolvasva. Azzal kb a nyár végéig kitartok. Addigra meg befutnak az előrendeléseim megint.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Csakazigazat
üzenetére
A még több pénz érvet bármilyen cégtől el tudom fogadni. Ezért működik, ezzel a céllal hozták létre. Csak szerintem ezzel bukni fognak. A WH világ a rajongókra épül. Sereget festünk, csatázunk, vitázunk a lore-on, vesszük mint az őrültek az új könyveket. Ez a jelenlegi hozzáállás pont a közösségi pontokat támadja meg. Ha nem lettek volna WH rajongói csatornák talán nem is vettem volna annyi könyvet, sereget.... Egy TTS féle rajongói projektet inkább támogatni kellene, és nem ellehetetleníteni.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Csakazigazat
üzenetére
Épp erről beszélgetünk egy Twich csatornán. Nagyon fura ez a hozzáállás. Úgy érzem hogy a vezetőségnél nem nagyon érzik a kor szellemét. Az hogy nekimennek ezeknek a videóknak az egy dolog. Még meg tudom magyarázni azzal, hogy el akarják takarítani a konkurenciát a saját videós csatornájukra tereljék a rajongókat. Hogy jó e? Egyértelműen nem. Megtehetik? Sajnos igen. Még a Disney se bántotta a rajongói filmeket animációkat, addig amíg azok ezzel nem kerestek pénzt. Az Astartes pl zseniális volt. Mondjuk ő pont munkát kapott a GW-nél, de azért nem ez a jellemző.
Ami az érthetetlen hogy a WH Total War modoknak is nekimehetnek az új IP védelmi alapelveik miatt. Nagy öngól sajnos. Ebből visszakozniuk kell, mert nagy lesz a népharag. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Csakazigazat
üzenetére
Az helyzet hogy te voltál illetlen az első kommenteddel. Az ember ne csodálkozzon ha visszakézből megkapja azt ami ilyenkor jár neki. Ilyenkor egy jól nevelt ember elfogadja, hogy nem a legjobb módon kezdte a beszélgetést. Visszalép egyet, és normális módon folytatja a párbeszédet. Nem felveszi a kesztyűt, nácizik, troll accozik és támadsz. Tudom hogy ezt a stílust tanítja a hazai politika. Ne tegyél úgy mintha te lennél az áldozat. Hibáztál, rosszul kezdet az egészet. De van mód javítani. Nem vagyok rosszindulatú ember. A Munchkin utalással szereztél egy plusz pontot. Tehát ha rám hallgatsz. Akkor fejben sztornózod az egész korábbi poszt folyamot. Újra előveszed az eredeti kérdésed. Ne adj isten kifejted hogy mit alkotott a GW. Nem szülőzöl, dögöljön megezel és társai. Mellé raksz pár forrást. Utána nézünk, megvitatjuk pro és kontra. Mert ennek így kellene működnie.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Csakazigazat
üzenetére
Szóval szerinted ez jellemzi a kulturált beszélgetést:
"hisz ez van a ph alapelvekben is, hogy dögöljön meg mindenki aki nem nyal be és másképp gondolkodik." "Nehezedre esik szöveget értelmezni, kisfiam"
Kíváncsi vagyok ezt hol tanultad. Nem rosszindulatú vagyok, egyszerűen szomorú. Ide is begyűrűzik ez a fajta kommunikációs "kultúra". Mert a facebookon ezen meg sem lepődöm, az tele van hülyékkel. De a Prohardver azért egy szubkultúra. A klasszikus fórumozás eléggé a régi motorosok játszótere.Amúgy meg nyilvánvaló hogy 16 éve nevelgetek egy troll accot, és ahogy nézem a fórumtársak is hasonló ideje regeltek. Csak ha ez a troll accom. Akkor melyik lehet az eredeti... már én se tudom.
-
Habib[HUN]
senior tag
Hát igen. Ha valaki berúgja az ajtót és tiszteletlenül kezdi a mondandóját az ne igazán várjon lelkes fogadtatást. Főleg ha nem tartja be a fórum alapvető játékszabályait. Tiszteletteljes, udvarias vitába szívesen veszek részt. Majd ha meg tudja ismételni a kérdését udvariasan és kulturáltan. Akkor utána olvasok, mit alkotott megint a GW. A facbook troll stílus véleményem szerint nem ide való.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Csakazigazat
üzenetére
Hát friss regisztráltként azért visszavennék egy kicsit az arcból. Egy aznapi reg ne kisfiazzon, vagy dögöljön meget emlegessen. Mert ekkor ne csodálkozzon, ha nem veszik komolyan. Ez nem a facebook...
-
Habib[HUN]
senior tag
[link]
Véletlenül duplán lett meg a The Horus Heresy: Ezer Fiak kötet. Ha valaki szeretné, egy Milka csokiért viheti. Dabason vagy Alsónémedin tudom odaadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest