Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Düsseldorf
tag
válasz
WayneGace #1560 üzenetére
Annyit tudnak róla az átlagosan művelt emberek, hogy valamikor a régmúltban feláldozta magát az emberiségért, és/de ennek ellenére még mindig védelmezi az emberiséget szellemi síkon a gonosz erőkkel szemben, mint istenség. Illetve azzal is a képzettebb v. jobban informáltak vannak csak tisztában, hogy csak az Emberiséget védelmezi, nem egyes embereket. Hogy csak szelleme él, testét élőhalott állapotban is csak az aranytrónus tartja, azt a papság, az inkvizíció tagjai is tudják, valamint az Adeptus Mechanicus magasabb rangú tagjai is (hisz ők üzemeltetik a Trónt). Az arctlan billiók tudnak, vagy inkább csak hallottak az Aranytrónról, de hogy az mi a fene, mire való, és miért pont azon "trónol" a császár, azt nem tudják.
Illetve a fene tudja, azt sok könyv után sem tudom, mit gondol az átlagember arról, milyen állapotban van az önfeláldozása után. Mert ugyebár azt állandóan súlykolja nekik a papság, meg minden katekizmusban benne is van, hogy feláldozta magát az emberiségért - de még mindig védelmezi azt. Szerintem azt gondolják a tömegek is, hogy nem úgy él mint egy ember, nem tud se mozogni, se beszélni, hogy azt tudják-e konrétan h. csak egy gépezetek által életben tartott roncsolt múmia, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest