Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Nekem a "világítás" működik. Igaz, én Oxylus-t használok erre, az mutatja a hotspotokat is. Mostanában elég sokat horgásztam, mert kellettek a Longwinder.ek (valamihez 10 kellett, de már nem emlékszem, mi volt az), meg Tromyzon meg Synathid. Ha van Resource Booster, akkor egy darabig elég, amit az ember összefogdos.
Deimos.t azt ebből a szempontból nem szeretem. Sosem akarnak spawnolni azok, amiket fogni szeretnék, és masszívan bugos is néha - pont korábban írtam. Ott kellenének valamik a 2 új infested weapon-hoz, de megvárom, amíg javítják, vagy legalább csinálnak vele valamit.A másik, amit nem értek, az a Voidrig-ben az exalted weapon. Úgy is fejlődik, hogy nem csinálok vele semmit, de azt össze-vissza. Egyszer felment 6. szintig, aztán meg a következő végén újra 3-as - totál érthetetlen, mit csinál.
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.(Szerk.: most néztem, hogy ismert bug a wiki-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.