Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Most bementem sola farmra, kellett pár db. Semmi extra, a szokásos frame, de néztem videót... Temple of Profitnál kicsit hergeli az exploitert, majd hentelés az udvaron. A videóban bement, de szinte üres volt, ezt kihagytam. Lerakták a jelzőt, kilőtte véletlen -én is párat
- de 90% az udvaron hentelt. Amikor elfogytak, akkor megint exploiter idegesítés (csak a kis pókokat lehet ölni), majd udvar. Ilyenkor már többen vannak. ~7-10 percet lehettem, 3 sola lett.Közben eszembe jutott, h Garuda is megvan, gyk. sokszorosan már. A feleslegest eladtam, megvettem a mindenféle ötvözetek rajzát és gyártom is. Alapanyag volt bőven, régebben kerestem a bányákat, meg tetszett a vénusz bányászás, cuccokat meg szerencsére lusta voltam eladni
IChroma is olyan frame, amivel nem sokat játszottam az igaz, de valahogy nem áll kézre. Lehet keresni kellene vmi buildet rá. Nova-t sem használom, farmra inkább megyek nekrossal, vki meg hozzon novát. Bár már csak a fiatalok kedvéért megyek farmra, mindenből van dögivel.
Exploiter videót néztem régebben, marha macerásnak tűnik, majd egyszer ráveszem magam, ha már a 3-as eidolonra is lesz buildem. Normális amp+fegyó kellene, alap dolgok (cetus amp+ rubico prime) szerény. Rubico riven 1000 plat lett volna barátilag, nem vettem meg...
Más sniperek/nyilak (charge-osak) nekem használhatatlanok. Kerestem crites primary/secondary-t, kevés sikerrel. Néztem ilyen 1 shot shield+ 1 shot limb, de ahhoz is egy halom dolog kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- de 90% az udvaron hentelt. Amikor elfogytak, akkor megint exploiter idegesítés (csak a kis pókokat lehet ölni), majd udvar. Ilyenkor már többen vannak. ~7-10 percet lehettem, 3 sola lett.