Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emlekmas
tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Csak nekem az a bizonytalan, hogy számít-e egyáltalán, hogy milyen pályán játszok vele. Merthogy a wikia szerint csak az affinity van rá hatással, ugyan úgy, mint a fegyverre és a frame-re. Ha jól értem!
Múltkor nekifogtam egyedül (sentinel nélkül) egy combosabb pályának, corpusok tömkelege dőlt rám, és 4 data-táskával kellett szaladgálni. Fél óra múlva azon gondolkodtam, hogy ha a karakterrel megállok egy adott ajtó előtt, akkor nonstop spammolja-e rám a mobokat a játék?Merthogy rohadtul nem akartak elfogyni. Lényeg a lényeg, 663 killt hoztam össze egyedül azon a pályán, mert valahogy senki nem akart becsatlakozni, én meg egyedül nem tudtam nagyon rohanni. És a poén, a végén a lvl30-as alap framem kapott valami 39ezer (!!!) XP-t. Kár, hogy már nincs hova fejlődnie. Ezért gondoltam, hogy a 3-as sentinel a lvl 20+ pályán egyedül ölve az infestedeket (ő is ledarált vagy 150-et), kellene, hogy lépjen kapásból vagy 3-4 szintet, ehhez képest kapott valami 4 milliméteres csíkot a lvl3 szinten belül.
szerk: szóval egyenlőre úgy tűnik, fehér-affinity-gömb-fetisizmus az egyetlen út a fejlesztéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Rendszergazda topic
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akvarisztika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest