Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
eegen, oda kell figyelni. Az indexes küldinél én is megszívtam. Nyerni kell, OK, de nem szabad túl sok ponttal, hagyni kell nekik is pontot szerezni.
Néztem az appban az inventory-t, hmmm... nem jól hozza a szinteket. Meglestem profilban is, a szintek jók, de a használati statok nem. Ahogy nézem, nem új probléma. Sőt!
Fura, h van, amit folyamatosan javítanak, ezt meg évek óta nem. A farmolós Nekros Prime-omnak 1 (azaz egyetlen egy) killje van... Sebaj, lehet ezzel élni, sokat nem nézegetem.
Archwing launcerrel is variálnak, nekem is eltűnt, gyártani sem tudok, gearból is kivették. Vettem új szegmenst, de akkor sem adja. Ezzel sem vagyok egyedül... de így azért PoE nem buli annyira...
Minap indexen random csapat, vki beírta, h sok éve játszik, de Nekrost még nem látott itt (én a szokásos Wu Prime-val mentem). Én is agyaltam, h mi a terve... Majd szépen megtelt health orbokkal a pálya. Érdekes, nem gondoltam volna erre. Amúgy elég bunkó ellenfelek lettek, van egy újfajta, aki kilök a francba. És sokkal több aknát dobnak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Steam topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest