Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A múltkori farmolással meglett nidus, kvázi végtelen ideig mehet a survival.
Életet a piros bogyók töltik, de arcane és mod (life strike, healing return) is van, meg warframe (pl. Oberon 3. abbi) is, ami töltheti.
Distrilling extractort bp-t vegyél a marketen, azzal a kész bolygókon bányászhatsz. A pár mati nem tudom, h mi...
Tegnap filmet néztem, csak elfelejtettem kilépni. Filmezés előtt kuva survivalon voltam, sok és durva modot kaptam, majd adok, ha gondolod:
Lightning Dash, eddig a Toxic Flight-ot használtam, szvsz a lightningre cserélem. De lett egy firewalker is, ezt adom, ha kipróbálnád. bullet jump megnő, meg mellesleg villámozod, mérgezed vagy égeted a környezeted. Infested survivalban jól jön, de a brutál ugrások miatt wukong e-on is ott figyel örökké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest