- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Nekem jött össze így vagy 10-15 alkatrész, hogy nem volt olyan relikem, de valaki éppen nyitott... talán pont emiatt az utóbbi időben nem is csináltam mást, csak relikeztem agyba-főbe...főleg a defens és survivoros küldiket szeretem reliknyitásra, mert ott kis szerencsével nem csak nyitogatunk reliket, hanem kapunk is.
Mindig azt csinálom, hogy amiből a legtöbb van, azzal megyek be...
Meso most is van vagy 45-50 darab, neo is szerintem 20 körül. Gyakorlatilag nem tudom mindet kinyitni.
Bár a venkához egy guard még nekem is kellene, csak sajnos pont a 15-20 perc közötti survivort nem vállalják már sokszor, illetve defensnél is van, hogy lvl10 után kiugranak, pedig onnan lenne jobb esély.Valaki esetleg megírhatná, hogy a venka gauntlethez szükséges reliket hol lenne érdemes farmolni, arra most én is rámennék egy kicsit jobban, csak több esély lenne, ha nekem is lenne néhány olyan relikem radiantozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs