Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Amúgy relic nyitásnál, ha nekem kell valami mondjuk Meso T1-ből, de nincs, csak más típus, annak ellenére lehet próbálkozni Meso nyitással, hátha egy másik játékos pont olyanból nyit pont olyant, ami nekem kell? Vagy erre nagyon kicsi az esély?
Meg van pár AXI relicem is, aminek a nyitása egyelőre lockolva van nekem, mert még nem jutottam el az adott bolygóra.
Kéne a Venka Prime, mert marha jól néz ki.
Csak most szívok az uranuson, hogy találjak 3 cachet. mászkáltam a mapon, de nem volt szerencsém.Mondjuk az AXI-hoz amúgy is Sednára kellene eljutnom, amihez még storyt is kellene vinni. Nem hiszem, hogy meglesz Sept 25-ig.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs