- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
A loki prime-nak a fiam nagyon fog örülni, most kezdte húzni a simát, mert épp befejezte a nyx-et. Csak majd össze kellene szednünk valahogy a darabjait. A radial disarm skillje így első gondolatra eléggé passzol a limbóhoz, mert a lövöldözőseket is arra kényszeríti, hogy bejöjjenek a buborékba. kivétel az ancient healer, meg azok a robotok, amik a fejükből lövöldöznek. Azok biztos minden körülmények között távolsági mobok maradnak.

A limbo meg eléggé bejövős lett nekem végül, bár még mindig nem reaktoroztam meg.
Azon agyalok, hogy shade sentinellel lehetne-e totálban tolni vele survivor küldit kill nélkül. Elvileg a másik dimenzióban tudna rohangálni úgy, hogy nem tudják sebezni, de mivel látják, követik. A life-support-kiosknál meg vissz kell jönnie, ha be akarja indítani, akkor viszont ott tömörül minden, tehát gyakorlatilag 1-hitelik.
Shade láthatatlanná tudná tenni úgy a másik dimenzióban, hogy láthatatlan marad a tömegben amikor visszajön?Embert én is szeretném összeszedni, de nem akarózik sikerülni...

A prime változatát meg meg is tartanám, ha majd sikerülne
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest