Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap már bénáztam egy sort, mire rájöttem, hogy a skilleket hogy kell használni, de még mindig nem tudom a droppok nagy részéről, hogy mi micsoda, és mire való... majd alakul. Nagy nehezen sikerült átváltani a Rhinora, azzal azért még kicsit mindig olajozottabban megy a játék, de most látom a lentebb linkelt wikia oldalon, hogy létezik már belőle prime is, meg a lex-ből is van prime... meg majd egy erős közelharci fegyó is kell előbb utóbb, ha marad fent a gépen a játék. Most épp egy orthos találtam a raktárban, amivel azért ügyesen lehet hadonászni, meg asszem régen kiváló volt a sebzési rádiusza is...
De a cuccoknak a paramétereit gondolom újra meg kell tanulni, mire rájövök, hogy mit is kellene szerezni, mert annyi új cucc van, hogy biztosan vannak már közöttük sokkal jobbak is.
Asszem a legnagyobb bajom az volt régen, hogy csak 4 frame-slotom volt, meg 10 fegyver slotom, abban kellett mindennel elférnem. De tegnap este nem is nagyon tűnt fel, hogy ezekben a használható slotmennyiségekben van-e változás.
Ami viszont érdekes volt, hogy akadt olyan fegyó, aminek a modozását tanulmányozva azt láttam, hogy még -2 pontnyi mod fér rá. Ez gondolom valami nerfelés eredménye lehet, csak nem dobálta le a fegyóról a cuccokat rendesen? Gondolom ha hozzányúlok, akkor azonnal bukom a 2 plusz pontomat, és utána már csak kevesebbet rakhatok rá
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- UTOLSÓ! Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...