Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#1037) vaakuum válasza dilipok (#1035) üzenetére


vaakuum
addikt

A különbség az, hogy te szerinted nem biztos, hogy a konzolos irányítás rosszabb, szerintem meg egyértelműen igen. Egyszerű matematika, hogy a két különböző vezérlési módon mennyi egymástól független utasítást tudsz kiadni egyszerre úgy, hogy a nézelődés funkció az egyik.
(súgok: konzolvezérlőn kb. 8, bill+egéren meg minimum 10, és akkor még csak gagyieggérről beszéltünk - ha bedobsz egy nostromót a billentyűzet helyett, akkor ez a szám minimum eggyel nő, de sokkal változatosabban tudod kiosztani az utasításokat az ujjakra, hydrával meg nem számoltam, de úgy hirtelen 14 körül lehet ) Tehát a személyre szabhatóságban is erőteljesen elmarad a konzolirányító.
Ráadásul a finommotoros mozgást sem tudod úgy ledemózni a pöcökkel, mint az egértologatással, ezért kell lassan A4-es méretű ingame bnyomógomb fél mérföldes gombközökkel, hogy a konzolosok is eltalálják. Ami nem user hiba, hanem az eszköz nem arra való. De pl. távirányítós kisautóhoz tökéletes.

Nem zavarna ha nem visszafejlődés lenne.
Kár belemenni.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.