Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Engem nem érdekel már a BP, 54 felett, addig is művészet eljutni. A legelső alkalommal még felmentem 100 felé, de rájöttem, hogy nem éri meg (akkor is vettem BP-t 2500GE-ért) bár hihetetlen mennyiségű jutalommal halmozott el a boosterek jó részét le sem tudtam játaszani (mert persze 3 nap alatt eltűnik) meg nem győztem kombinmálni amitől olyan gyenge meccseim lettek, hog ihhajjj. Most meg már biztos vagyok benne, hogy a játék nézi a BP feladatot és ezerrel azért is keresztbetesz, mert ami az utóbbi 3,5 évben ment ezzel (is), az balszerencsének túlságosan sok(k).
Egyébként ma nem is tudtam magamat rávenni a játékra, a tegnapi szar széria után. Beléptem, felvettem a jutalmat, majd exit.#16612 kigyi_23 : tank engem hidegen hagy. A hajó méginkább. De repülésnél is vannak furcsaságok patch óta. Meg előtte is ovltak.
MIlyen géped van? A 32GB RAM meg az M2 SSD RAIDben jól hangzik, de VGA, proci, alaplap stb is számít. -
wednesday
őstag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Nem lehet rossz az a T14, főleg ha nem kap uptiert (ém mostanában sok meccsből a 4.7 a teteje) Sokat mentem 4.7 oroszt és britet és 10-ből 6-7x én voltam a tápláléklánc tetején. De csak ebbe br-be volt, a többi a szokásos...
Én sem hajtok rá, mert egyrészt túlhaladtam rajta, másrészt amcsi 4.7 lineup nem létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi