Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Buta kérdés, de tényleg nem tudom: ha megveszem a tank starter pack-et és 'aszongya, hogy 2 hét prémium + 2000 arany jár hozzá, azt a normál működő szerverre teszi rá vagy a tesztre?
-
Szőrös
veterán
válasz
Revolit
üzenetére
Én tegnap nyomtam 2 RB-t joy-al , baromi jó volt. Elsőben szereztem 2 kill aztán kényszerleszálltam , másodikban meg elbénáztam és belerongyoltam a célpontba .

Amúgy aki joy-t akar használni annak jó tanács:
Első körben RB test flight a kedvenc fullra fejlesztett T1 ( max T2 ) gépeddel , ha itt minden klappol jól be van állítva joy akkor menj át vele RB meccsre .
Szívás lesz mousesniperek ellen de könnyebb vezetni a gépet mint SB-n.
Pár meccs utána ha már érzed a dolgokat akkor SB test flight és csak utána SB meccs. -
Revolit
senior tag
Hmm, kipróbáltam simulator battle nehézségen take-off + landing tutorialt
Bill + egérrel. Hát igen. Viszont kb 10. próbálkozásra sikerült felszállnom, ám ami ennél is meglepőbb volt, hogy kb csak 5x kellett újrapróbálnom leszállást, mire az is sikerült
(Szerencsére felszállást nem kell újrapróbálni hozzá
) De ehhez már tényleg joy kell. Meg egy kicsit lehet nem árt érteni a repüléshez sem 
Kíváncsi vagyok milyen lesz tankos részben a 3 különböző nehézségi szint.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Igazad van, elég volt ma szemből is, a Tigrincsem oneshotolta

Nem sokkal utána leamortizált egy IS-1, szerencsére még elbújtam, erre jött a SU-152, ami tovább amortizált. Szerencsére utóbbit jól felrobbantottam 3 lövésből, aztán vége lett a meccsnek. Igazi survivor voltam.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem lehet mindenki felé frontpáncéllal

-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Pz IV F2-vel első lövésre mindig kigyújtom a KV-1-et
Mondjuk koncentrálok is eléggé, hogy ott találjam el ahol gyullad. A StuG-al úgyszintén lángra lobbantom elég hamar. Oldalról rohadt sérülékeny a KV1, ha sikerül counterelni, vége van mint a botnak. -
JackFeryll
őstag
2 majd 5! tank lőtte a KV1-em több percig és túléltem a csatát

-
Revolit
senior tag
Ja, valamivel több mint a dupláját, a javítás meg majd 7x annyiba kerül

Viszont tény, hogy meccsenként max egy gépet törsz össze
De ha nem lövök ki semmit, alig kapok zsét, már pedig ez RB-ben könnyen előfordulhat.
Na mindegy, de ezt jó tudni, legközelebb AB-ben játszom ki magam, aztán RB-zek
Még átszokóban vagyok úgy is, de tény, hogy meg van a maga varázsa. SB-t még nem mertem kipróbálni, és egy jó darabig ez így is marad 
-
Revolit
senior tag
Ha a repülő max repair costja 1.700 ezüsz, akkor miért kerül 10.106-ba a javítása?
És nem, nem néztem el a tizedeshelyeket, 5x számoltam át, hogy jól látom-e. -
K3NZO
senior tag
Újra kellett raknom a játékot és most a megszokott "kör" irányítás helyett csak egy pötty van. hol tudom visszaállítani? A default beállítást hiába nyomogattam nem történt semmi

-
Cseri0058
őstag
elég sokan vannak már fent a zárt bétán. mikor leléptem most 7000 főnél jártak már!

-
PAtr0n
addikt
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Mé' 8-ig? Ha 2óra a GMT-hez képest, akkor 9-ig kéne lennie.
Igen, elég köcsög tank, T-34-eket filézgetek vele igen jó aránnyal
.LnB:
Minek? Jelenleg elfér itt a 2 téma, és később se biztos hogy szükség lesz rá, mert a járművek keveredése miatt nem fogja tudni a user, hogy hová is írja a panaszát. -
.LnB
titán
El kéne gondolkodni azon a tankos topikon.

-
PAtr0n
addikt
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Nekem nem remeg... legalábbis nem vettem észre. Amúgy Pz IV F2-vel épphogy ugrattam picit a terepen, erre leszakadt mind2 lánc.
Máskor meg 2 méteres ugratástól csak piros lett. Van még mit javítani jahh.Pont most lett meg a Tigrincs, erre el kell lépnem otthonról. Remélem még 8 előtt hazaérek, ha jól gondolom akkor ma 9-ig van szerver ugye?
-
PAtr0n
addikt
Már megint nincs nyitva a szerver, amikorra ígérték. Ha jól tudom a GMT időhöz mindig +1 órát kell hozzászámolni, ugye jól tudom? Szóval ha ők 13:00-ra írták a nyitást, akkor az nálunk 14:00 óra így van?

-
Revolit
senior tag
Hűha, mi lehet a véleményed az AB-ról

Más: Tegnap én is mentem egy RB-t Yak-9T-vel, mert imádom azt a gépet. Mióta megvan HEI töltény neki, az esetek több mint felénél one-shotolok bombázókat vele
B17/B25-ket is. Nagy troll gép. (Viszont vadászok ellen elég rossz).
Na, pont 10. RB csatám volt, eddig összesen a 9 csata alatt azt hiszem 2 gépet lőttem le, most Yak-9T-vel 3, azaz HÁROM!! bombázót kiszedtem
(Utolsó a német dive bomber volt, ami félig vadász is
) Majd 60.000 ezüstöt kaptam meccs végén. Na, hát így már lehet élvezni RB-t is 
Bár hozzá tartozik, hogy előtte a 9. meccsem is a kis Yak-kal volt, de semmit nem lőttem, igaz cserébe engem se, bár 2x is rám jött egy vadász, egyszer nem értettem miért adta fel, én már azt hittem halott vagyok... másodszor meg csapattárs jött a segítségemre.
Egy pöppet más a manőverezhetősége mint AB-ben
-
Colos1
őstag
Köszi

Este amúgy rájöttem arra, hogy nekem erre rájátszott a Joy is, mert a múltkor beállítottam úgy, hogy sensitivy maxra, FFB meg kicsire. Van ugyanis az FFB -ben némi bug, az erő néha fokozatosan változik
Amikor picit hirtelen megváltozik az erő, akkor akaratlanul rántok rajta egy picit, amiből a high sens miatt nagy rántás lesz. Visszavettem a pitch senset, azóta ez ritkán fordult elő, de így is sokkal rosszabb, mint az MK I. 
De ez a III szintű csatározás egyelőre nem jön be, legalább is a Spit -el. (Egyelőre, majd meglátjuk ha meglesz hozzá minden...) A Bf-109 -el jó lenne, csak a németeknél nem érhető el az SB, RB -ről meg elhatároztam, hogy többet nem megyek be, csak ha nagyon muszáj. (Pl. pont a BF-el, a napi szorzóért) Nem lehet úgy játszani, hogy 10 km -ről egy qrva nagy piros célkeresztet tesz a játék a seggemre

-
Szőrös
veterán
Na kipróbáltam , tényleg átesik sebességtől függetlenül de csak akkor ha teljesen be van döntve a gép . Sőt ez már nem is bedöntés volt gyk a szárnyak függőleesen álltak. Ha így agresszíven húztam a gépet akkor elég hamar átesés de azért pedállal meg tudtam párszor fogni.
-
-
Cseri0058
őstag
Ma lelöttem egy repülőt tankkal.

Egyébként ti milyen módban játszatok a teszt szerón? Én rájöttem, hogy nekem az rb tetszik de piszkosul. Arcadot már nem is játszok...az olyan kis gagyi
-
Fel
addikt
1.39-ben több, főként 4-es szintű gép ára (mind rp, lion és képzés is) csökkenni fog. Ha kibírod, akkor érdemes kivárni..
--------------
Még hogy OP a T-34... Ugyan már, a Pz III L, OP, sőt mi több szupercsítermocsokópé:
Mindenzt RB módban (1 kill AAA volt). Eszméletlen mit kibírt a kis tankom. Puffogtattak rám, de végül csak oldalról sikerült kilőnie egy T-34-nek, de addig már 9, vagy 10 kilőtt tanknál jártam. És legnagyobb sajnálatomra buktuk. Nem tudtam minhol ott lenni...
-
RG4L
őstag
Már csak 60k lionom van, épp hogy meg tudtam venni a második B17-est, de slotba helyezni már nem tudom (180k), nem tudom megvenni a következő Bf109-est (120k+34k), mindjárt kész a Yak-9K és a Wellington MKIII, illetve kéne még két-három expert crew. Van baj.

-
PAtr0n
addikt
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Köszi! Bár, nem oneshot, de nagyon elégedett voltam az alábbi meccsel

Amúgy b*szott gyorsan lehet fejlődni most, örülök, hogy vipe volt, már nemsokára a Tigrincsnél vagyok

Amúgy gyengén durva a StuG ausf. F, 3db KV-1 koponya egy meccs alatt. Sajnos későn kapcsoltam be a felvételt, a lényeg, hogy 3db KV1-et szívattam szét a Stuggal. Az első lemaradt, 2 kill látható a videón: StuG III ausf. F -
.LnB
titán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
WarThunder Április elsejei tréfája
dev szerón volt elérhető. Én végignevettem a fightot.Erre esetleg valaki reagálna?

-
PAtr0n
addikt
Megtépázott egy KV-1. Jobb oldalt a "kazánlemez" enyhén sérült, és kaptam pocakba egy skulót:
Mellesleg a T-34-esek még mindig rohadt OP-k. Az mi, hogy folyton kapja a Hit-et HE-ből, de b*szik megdögleni. Én elhiszem, hogy oroszok a készítők, és az ő gépeiknek kell a legjobbnak lenni, de ne legyen már itt is az, mint a repcsiknél.
Minden esetre most már a F szériás StuG-al megyek annak nem gyengén jobb az átütése, nem ezzel a 2 cm hosszú csúzlival lövöldöz.
-
RG4L
őstag
Múltkor valaki írta, hogy képtelenség szinte játszani a P38-assal, én is megírtam még előtte, hogy szerintem eddig legrosszabb amerikai gép... 1.39-ben megkapja az újított flight modelt, érdemes lesz még egy esélyt adni neki.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ott HE-ből a nagyobb kaliber ami üt , az viszont nagyon. Másik fórumon írta valaki hogy ISU-152 HE-t használva oneshotolt elég szépen.
Amúgy inkább AP harckocsik ellen itt is. -
PAtr0n
addikt
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Úgy-úgy, a múltkori linkelt videómban a T-26 így volt 1 lövés a Stugomból kábé 30 méterről. A T-34-et viszont csak kigyújtani tudtam vele közvetlen közelről.
Levegőben meg az egyik legjobb cucc. A He-112 A-0-ba ilyet fűztem, múltkor 4x kill volt egymás után:

Fel:
Köszi, közben nem voltam itthon.
Nem is baj a wipe, így hogy töbsszörös a szorzó, hamar vissza lehet majd építkezni. -
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Attól függ, milyen célra szeretnéd használni.
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
AP földi célok ellen jó ( vagy pilot ko-ra ha arra hajtasz ) HE légi célok ellen ( 20 mm HE találat már elég rendesen oda tud tenni egy vadásznak ).
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
HE talán közelebb jobb, AP meg messzebbre.
-
JackFeryll
őstag
Mi a tapasztalatotok a HE és az AP lövedék használatával ?
-
Fel
addikt
Most már megy. De ahogy elnézem volt egy kisebb wipe...
Aha, itt is a hír: [link]
"From server opening today - all accounts on the CBT test server are being reset to zero. Since there have been lots of changes since previous "wipe" test should focused on new data gathering,
from April 2nd 13:00 GMT to April 5th GMT the RP gain will be 3 X for each battle
and from April 6th 11:00 GMT to April 7th 16:00 GMT RP gain will be 5 X. This will allow players to unlock tanks that they are used to."
Minden nullázva lett, cserébe pár napig több RP jön csatánként.
-
.LnB
titán
Elkezdtem T3-at Oroszokkal. De én úgy csináltam, hogy addig nem tettem be T3-as gépet míg nem lett meg legalább 3db. Addig gyűjtögettem az XP-t T2-ben. Így nem vagyok most lemaradva. Elég jól is megy. Szerintetek jó ötlet volt így kivárni?
-
Revolit
senior tag
Colos1 kolléga itt nagyon szakszerű dolgokat írogat, kedvet is kaptam, hogy jobban bele ássam magam a technológiai részébe. Mikor elkezdtem játszani WT-vel, találtam egy videót, ahol elkezdték magyarázni, hogy "hogyan is működik a repülőgép". Mi generálja felhajtóerőt, mitől függ, hogy mennyire fordul jól a gép (valami szárnyfelület függő). És mindezt WT gameplay-el példáztak azt hiszem. Tök jó kis videó volt, csak még kb semmit nem értettem belőle. (Annyi maradt meg bennem, hogy nagy szárnyfelület -> gyorsabb fordulás de kisebb végsebesség
- ezt is lehet leegyszerűsítettem magamnak, és nem is így van. )
Most szívesen megnézném újra, csak sehol nem találom
Szerintem itt linkelte be valaki. Esetleg tudja valaki melyik videó ez?

-
Colos1
őstag
Fordulóban, ha 90°-nál többet fordulok. Próbáltam lassan is és gyorsan is, de egyszer csak átesik. Próbáltam full gázon, hogy ne lassuljon annyit forduláskor, de akkor még a kormánylapátom is kiszakadt
Próbáltam kis gázon, hogy csökkenjen a sebesség, de hamarabb esik át, minthogy elérném a STALL állapotot
Póbáltam test flightben "reference" beállítással is, de úgy is sz@r. Bár most jut eszembe, hogy reggel kíváncsiságból fogtam az MK I -et, amely maxon megvan, leszereltem róla mindent, és kipróbáltam "Current" és "Reference" beállításokon. Nem éreztem különbséget, pedig kellene lennie. Lehet hogy bugos a test flight
Adok neki annyi esélyt, hogy kimaxolom, de ha úgy sem lehet vele repülni, akkor meg fogom utálni az angolokat 
(#3428) Revolit: FSX -ben próbálkoztam a barrel roll -al, 747 -essel
Addig se jutottam el, hogy a hátára fordítottam volna a gépet, 90° után elindult a föld felé... Próbáltam azt a manővert is, amikor felfelé teszel egy kört. Addig eljutottam vele, hogy függőlegesbe állítottam a gépet, aztán megindult lefele 
-
Colos1
őstag
"átesés nem csak akkor következik be, ha elveszti az energiát, hanem akkor is, ha a szárnyról leválik az áramlás"
Pontosítva: az átesés akkor következik be, ha a szárnyról leválik az áramlás (turbulenssé válik a szárnyak körül, ezért egyrészt megszűnik a felhajtóerő, másrészt így a kormánylapátok sem valami hatékonyak), ez bekövetkezhet 3 esetben.
1. STALL - a gép nagyon belassul, és a felhajtóerő csökkenése miatt a gép téglaként kezd el esni, és a szárny a belépőélre túl nagy szögben kapja a légáramot (túl nagy "Angle of Attack")
2. túl nagy sebességgel szűken fordulunk, így a belépőélre szintén túl nagy szögben érkezik a légáramlat (szintén túl nagy Angle of Attack)
3. A szárny aerodinamikai jellemzői a belépőélen sz@rok. (a kritikus "Angle of Attack" túl kicsi)+1 bónusz: azoknál a gépeknél, ahol a vízszintes vezérsík magasabban van mint a szárnyak, egy esetleges áteséskor a szárnyak által keltett légörvények "leárnyékolják" a vezérsíkokat is, így össze sem lehet kaparni a gépet. Ez többnyire az utasszállító Boeingek jellegzetessége.
-
Colos1
őstag
válasz
nemeth989
üzenetére
Most kukkolom ezt, ha valóban reálisan vannak megcsinálva a gépek, akkor az MK V kell nekem
Az MK I -el mindössze annyi a bajom, hogy a híres-nevezetes-fantasztikus nagynevű Rolls Royce nem ismerte sem a benzinbefecskendezést, sem az aerobatic karburátort, így hiába éri utol magát fordulóban, ha egy bonyolultabb manőver után újra kell indítani a motorját
Az MK V ugyanarra a vázra épült, illene neki ugyanúgy fordulnia. Az MK II -vel az a gond, hogy a tömegével nem növelték arányosan a teljesítményt. A Supermarine is elismerte, hogy hiba volt, és mindössze azért volt létjogosultsága a gépnek, mert a 2x20 mm az 2x20 mm 
(#3424) torz on borz: Nem az energia elvesztése a probléma, hanem az átesés. Az átesés nem csak akkor következik be, ha elveszti az energiát, hanem akkor is, ha a szárnyról leválik az áramlás. Nálam rendre ez van. Az MK I -el semmi bajom, azzal pl. a tegnapelőtt 4 meccsemből nem jöttem ki 3 kill alatt, és egy körben egyszerre két zero ragadt rám, mindkettőt kimanővereztem és kilőttem úgy, hogy egy találatot sem szedtem be. Mindezt SB -ben.
-
nemeth989
senior tag
MKIIa tényleg nem nagy eresztés, az a 7.7-es nem éppen megfélemlítő erő, attól se, hogy sok van belőle, de a fordulási gépességével kárpótol. Viszont az MKIIb a 2 cannonnal, szerintem a legjobb T2-es vadászok között van.
Van egy 3-mas MKV-öm a 2 cannonos, azzal eddig csak RB-ben mentem jórészt, pár kört kört AB-ben is. Még nem fullos, de ha az lesz szerintem egy kellemes kis machine lesz az is. -
Colos1
őstag
válasz
nemeth989
üzenetére
Nekem az MK I -esen kívül nem nagyon akarnak bejönni
Az MK II gyenge, most az F. MK IX -el küzdök, de ez mindig átesik fordulóban, pedig annyira nem különbözik az MK I -től, hogy ennyire sz@r legyen ahhoz képest. Most nézegetem, 35 centivel hosszabb a törzse, 507 kg -al nehezebb, és 535 LE -vel erősebb a motorja. Kifejlesztve se lesz jobb, megnéztem test flightben, úgy talán könnyebb összeszedni átesés után.MK XII -től XIV -ig volt Merlin meg Griffon motoros is, MK XIV -től meg mind Griffon motoros volt. (Gyárilag)
-
Wans
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
nemtom. én unokatestvéremet láttam vele játszani, de ott csak azt láttam, h minden bokor mögött kirajzolódik egy tank. (bár itt is néha, ami sztem baromság). de ugyanezt a kérdést feltehetjük a "world of warplanes'-el kapcsolatban. azt a war thunder fényévekkel lekörözi.

-
Fel
addikt
Történt egy kis csúsztatás:
"Due to technical issues tomorrow's morning test is moved to Thursday morning, and today's test is moved to tomorrow (Wednesday, April 2nd). Test times remain the same.
Wednesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Thursday - 01:00 GMT - 07:00 GMT & 13:00 GMT - 19:00 GMT"
Tehát ma reggel nincs, lesz helyette délután, csütörtökön pedig két alkalommal lesz.
-
nemeth989
senior tag
Lenne egy kérdésem. Magasabb szinten, hogy teljesítenek a spitfier-ek, gondolok itt a 4-es tierre. Angoloknál, még csak t3-ban járok, szóval még messze vagyok. De láttam phy videóját az új 4-es Spitiről (Grifon azt hiszem), hát az valami eszméletlenül mesésen gyönyörűen néz ki (had ne ragozzam tovább)
. Rögtön a kell érzés fogott el. T2-es MKIIB az egyik kedvencem imádom azt a vast, jól fordul, van benne power is, habár kevés a lőszer, de legalább az gyorsan újratölti 
Másik kérdés, csak én érzem azt, vagy tényleg erős a Hurrican MKI Real Battleben, komolyan bemegyek vele egy csatára 2 kill alatt alig jövök ki vele, már közel 20 csatám van vele és lassan 40 killnél tartok. Pedig pusztán számokat nézve, a fegyverzetén kívül, semmi kiemelkedő nincs benne. Érzésre, mondjuk túlteljesít mindent
. -
PAtr0n
addikt
Kidob az ágy, örülök, hogy picit tankozhatok, erre megint nincs szerver, pedig ma reggel 8-ig kellene lennie.

-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Annyi a közös hogy fejlődni kell, és tankokkal kell menni
Ami nem egyforma:
-Itt van fizika /jelenleg még túlságosan is/
-Valós modul alapú sebzés, ahol lehetséges egy hitre elpusztítani valaki, nem pl a kupolát lőve bohóckodni
-Más a "skillrendszer", javítani lehet, de legénységi fejlettségtől függően percekig tart, a tűz eloltása sem instant!
-Itt csak megépült LÉTEZŐ tankok vesznek részt, és az eredeti fegyverzettel!!! Te hát nincs olyan ami csak papíron létezett, nincs olyan hogy 122-es gun kerül olyanra amin sose volt!
-A WT álltalánosan több magot használ, dx11-ben fut, gondolom nem kell magyaarázni hogy a másik oldalon ez mennyire nem így van
-Jelenleg még vannak hibák, és bugok, de még csak beta....
-Kb 4* akkora pályák vannak mint a wot-ban!Kb így tudtam összegezni, szerintem próbáld ki

-
PAtr0n
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Jogos az érvelésed, de a mellékhatások elkerülése érdekében legközelebb kérjük fejtsd ki mire is gondolsz pontosan, nem vagyunk gondolatolvasók. Azért vagyunk ilyenek, mert párszor ide jönnek okoskodni a WoT-osok, holott először az ő portájukon kéne magasnyomású mosóval söprögetni.
De mindentől függetlenül javaslom, próbáld ki a játékot, lehet ebben nem fogsz csalódni. Többek között én is azért hagytam abba a WoT-ot, mert gyökerekkel gyökér játékot játszani igen nehéz.

-
-
Viper26
nagyúr
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem biztos, hogy magadból kéne kiindulni, de ahogy érzed.

(#3406) Th1sN04ll:
Egyébként arra gondoltam, hogy akkora tábor van ott, hogy szerintem túl nagy változást ez nem fog hozni..
Amúgy nem játszom vele (WoT) legalább egy éve, elegem lett az agyhalott szobanövény módjára "taktikázó játékosokból".De úgy látszik elég feltenni egy kérdést ebben a topikban, és máris látássérültté, meg ki tudja mivé degradálják itt az embert.

-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Talán ha megtisztelnéd a topik "gyarló" lakosságát, és kifejtenéd a szavaid mögött megbúvó gondolatokat, akkor kérlek lehet megértenénk mi is volt ezzel a szándékod

JackFeryll:
Jó is az! De az még jobb hogy elhint pár szót, és mindenki találja ki esetlegesen mire gondol
-
PAtr0n
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Ezt kifejthetnéd tényleg. Talán úgy gondolod, hogy a WoT mellett más tankos móka már nem rúg labdába?
Próbáld csak ki, de vigyázz, nem látáskárosultaknak készült, nincs keretezés, nincs spotrendszer, nincs összeszűkülő célkereszt merev ágyúnál meg kocsiszekrénynél, és nem utolsó sorban nem HP-ja van a tankoknak, hanem csak szimplán modulsérülés. Nehéz megemészteni a realisztikusságot, tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bill + egérrel. Hát igen. Viszont kb 10. próbálkozásra sikerült felszállnom, ám ami ennél is meglepőbb volt, hogy kb csak 5x kellett újrapróbálnom leszállást, mire az is sikerült
) De ehhez már tényleg joy kell. Meg egy kicsit lehet nem árt érteni a repüléshez sem 

Még átszokóban vagyok úgy is, de tény, hogy meg van a maga varázsa. SB-t még nem mertem kipróbálni, és egy jó darabig ez így is marad 
És nem, nem néztem el a tizedeshelyeket, 5x számoltam át, hogy jól látom-e.

Amikor picit hirtelen megváltozik az erő, akkor akaratlanul rántok rajta egy picit, amiből a high sens miatt nagy rántás lesz. Visszavettem a pitch senset, azóta ez ritkán fordult elő, de így is sokkal rosszabb, mint az MK I.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)