Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Hűha, mi lehet a véleményed az AB-ról
Más: Tegnap én is mentem egy RB-t Yak-9T-vel, mert imádom azt a gépet. Mióta megvan HEI töltény neki, az esetek több mint felénél one-shotolok bombázókat vele B17/B25-ket is. Nagy troll gép. (Viszont vadászok ellen elég rossz).
Na, pont 10. RB csatám volt, eddig összesen a 9 csata alatt azt hiszem 2 gépet lőttem le, most Yak-9T-vel 3, azaz HÁROM!! bombázót kiszedtem (Utolsó a német dive bomber volt, ami félig vadász is ) Majd 60.000 ezüstöt kaptam meccs végén. Na, hát így már lehet élvezni RB-t is
Bár hozzá tartozik, hogy előtte a 9. meccsem is a kis Yak-kal volt, de semmit nem lőttem, igaz cserébe engem se, bár 2x is rám jött egy vadász, egyszer nem értettem miért adta fel, én már azt hittem halott vagyok... másodszor meg csapattárs jött a segítségemre.
Egy pöppet más a manőverezhetősége mint AB-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest