Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Kotomicuki #17274 üzenetére

Nekem tegnap az volt, hogy 3db földit szedjek ki csatarepcsivel. Három meccs alatt lett meg (ami egyetlen bombával is meglehetne). Az elsőben egy, a másodikban nulla ( a két darab IL2-vel egy se sikerült, mert mindent kidobtak előlem utána meg one-hit voltam) a harmadikba meg vagy 15db földi volt, mert így szokta. Először beetet, utána nem haladsz, utána a végén meg túltolod úgyis. Minden ilyen feladattal ez van.

"szedj le 40 vadászgépet (T3)" --- azt megszoktam változtatni. Van egy olyan ehhez hasonló, hogy 45 kill-t csinálj vadászgéppel. Azt ha van időm elvállalom (persze olyankor összelövök mellé vagy 10-15 assistot is) mert a 3db P47 és egy P51-es presetemmel egy jobb meccsben simán van 8-10 kill, ha nem szivat a játék (persze szokott), akkor 4-5 meccsből megvan. Ha szivat akkor 10 ...

A legdurvább mikor az a feladat, hogy szedj ki 6db bázist, és akkor a full bomberes presetemmel kimegyek, és egymás után 6-8 reptér birtoklás, ha meg kilépek még én kapom a crewlockot azért, mert a játék olyan feladatot ad amit az adott meccsben lehetetlen végrehajtani, meg nyilván a presetemből si sejthető, hogy mire készülök ... És ne mondja senki, hogy random meg nem figyeli a játék, mert nem így van, ha full bomberes presettel megyek ki vagy bázis kidobás a feladatom, akkor gyakorlatilag beakad a reptérbirtoklás és csak az van ... :(

hasonlóan szar, ha 2.3 alatt akarok játszani : vagy feldob még 1.3-al is 2.3ba, vagy légfölény. Ki nem állhatom azt a módot, de gondolom valaki kitalálta, hogy milyen jó lesz ha a most 25 éves Airfix dogfighter szintjére lebutítjuk a játékot ... Ezért gyakorlatilag a könnyű járműves csaták eltűntek, pedig az volt a legnagyobb kedvencem az egész játékban. Hiába dislikeolom a légifölény pályákat, ugyanúgy bedob rájuk. Különben az sem ér semmit, a meccseim felét simán dislikeolt/tiltott pályákon vagyok kénytelen nyomni ... És akkor még zargat, hogy vegyek prémiumot. ERRE?

Bomber : Panaszkodtam a hivatalos fórumon, hogy a bomberek még mindig rettenet gyengék, 1-2 lövéstől leesnek, és ezt nem sikerült 1.71 (2017 november 1) óta javítani. Erre belém állt egy tag, hogy jól is van ez így, mert jujjci mujci, a bomberek milyen sokat lőnek, hátrafelé is (előre meg a legtöbb semennyit) és hogy milyen rohadt nehéz ezért leszedni őket! (egy lövés kell találjon) Különben is, ő sose szokott játszani bomberrel, ne játszak én sem. Probléma megoldva ...
    Amíg ilyen hülye hangadói vannak a közösségnek, addig én csak negatív változásokra számítok a játékmenetet illetően :(
    Pedig a bombereknél azt felejtik el, hogy a valóságban repülő erődök voltak, ráadásul egyszerre több ment kötelékben, egymást is fedezve, és gyakran vadászgépek is kísérték őket. Ezt mind elveszik a bomberektől és még rendesen le is gyengítik őket, ahelyett, hogy felvinnék a HP-ját az egekbe már akkor legalább. Aztán megy a csodálkozás, hogy senki nem akar bomberrel lenni... vajon miért?

Tudod hol igazán durván kevés az XP meg az SL? Olyan 9.0 környékén. Lelövök egy játékos által irányított gépet és annyi XP-t kapok mint egy AI repülőért 4.0-ban, meg SL-t is. Elvégre ott már 8-10 ezer LB egy modifikáció, meg több százezres tétel, szóval tök elég ha közben alig kapsz valamit, és még prémel is simán veszteséges vagy... végülis úgy vesz a paraszt GE-t, hogy SL-é konvertálja ...

Egyébként hogy mikor melyik gépért mennyi SL és XP jár, meg hogy mitől függ a harci aktivitásod, azt szerintem szándékosan titkosítják... A harci aktivitásról is csak annyit sejtek, hogy minél több géppel kell kimenni, és folyamatosan akciózni, mert ha nem teszed azonnal csökkenni kezd.

Új hozzászólás Aktív témák