Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Szevasztok!
Ezer éve nem léptem be a játékba, de a wotba se, már hiányzott valami. Gondoltam utóbbit folytatom mert hát sokkal többet nyomtam vele, de a hányinger kapott el, még ha tudom hosszú kihagyás után természetesen láma voltam a játékhoz. Akkor legyen WT.
Örülök, hogy alacsony br-ben már jobban lehet menni realisztikus csatát de nagyon szokni kell még mert sokszor észre se veszem, hol vannak az ellenséges tankok, repülni nem is mertem. Szubjektív vélemény, de egy realisztikus csatában kilőtt egyetlen tank is megadja azt a sikerélményt, amit úgy érzem a wot-tal már nem kapok meg. De lehet öregszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest