Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

Itt a kis VoWiFi történetem hirtelen mérgemben megírva. :O

Nos megcsináltam tegnap a profilváltás telefonon, úgy ahogy le van írva és ahogy mások is már leírták, nálam a SIM2 fiókban van a Digi kártya, de ez a telefon tuti nem normális vagy csak a Xianomi Mi9T MIUI Global 11.0.4 Stabil és az android 10 nincs barátságban, mert csináltam egy gyári visszaállítást a telefonon, mivel csak így tudtam életet lehelni a Telekomos VoWiFi szolgáltatásba, mert az lassan 1 hete reménytelenül összecsinálta magát a telefonon az okát ne kérdezd, mert nem sikerült rájönni, nem hálózati és nem Telekom hiba, hanem telefon nyűg, megjegyzem én végig a Telekomra gyanakodtam, de nem ez lett.
    Nos újraraktam a telefont, és a Telekomos VoWifi egyből el is indult a telefonon, itt ki is pipáltam, hogy akkor csak nem én vagyok az agyalágyult, hanem a telefon gárgyult meg valamitől, no jó akkor ha már szűz a telefon profilváltással a SIM 2 ben lévő Digis kártyára is aktiválom a VoWiFi-t nos a leírtak szerint végig is csináltam, DE amint elindult a Digis VoWiFi a telekomos hanyatt vágta magát, onnantól meg sem mukkant a Digis viszont ment... mérgembe megint csináltam egy visszaállítást és a T-s kártyán újra ment a VoWiFi a Digisen meg nem... több variációt is kipróbáltam már mérgemben, de a végeredmény mindig ugyan az lett, ha az egyik kártyán megy a VoWiFi akkor a másikkal nem, és csak gyári visszaállítás után áll helyre a Telekomos VoWiFi , nem tudom mi lehet az oka, de legszívesebben földhöz csapdosnám már mérgembe a pelefont... :W

Új hozzászólás Aktív témák