Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, de az a baj, hogy eddig kaptam minden olyan hívósról SMS értesítést aminél a készülék ki volt kapcsolva, vagy csak nem volt hálózati kapcsolat, de mostanában eléggé hektikusan működik, több elmulasztott hívásról nem kapok SMS értesítést, és ennek az okát nem értem, nem tudom mitől van, hogy van olyan hívás amiről kapok értesítést és van aminél nem. Azt tudom, hogy rejtett számról érkező hívásokról nem kapok értesítést, csak olyanról aminél a szám nem rejtett.
Az sem igazán értem hogy az mitől van, hogy nálam tökéletes a kapcsolat bármelyik hálózaton, kifelé tudok is hívást létesíteni, de van hogy engem nem tudnak hívni, és az a fura, hogy ezekről sem kapok értesítést, épp ma is volt egy ilyen eset, olyan mintha a szolgáltató hálózatával és informatikai rendszerével nem minden lenne rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp