- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Érdeklődnék, hogy Telekom esetében Szegedieknek nincs baja a hívásminőséggel és a hívás stabilitással mostanában, pl. akadozó hanggátvitel és megszakadó hívások?
Mobilnetes hanggátvitelről már nem is merek szólni, mert az is elég gatya lett.
4G VoLTE és VoWiFi, de már sajna 2G esetén is tapasztalni gondokat, nem azt mondom, hogy folyamatos a gond, de ez sokszor nagyon zavaró, pláne mikor nem nagyon van lehetőség újra és újra kérdezni, hogy mit is mondott az illető, de ugyan így engem is több esetben kérdeznek vissza mint eddig.
Amit még észrevettünk, hogy egy mondaton belül nagyon rossz hívás minőség esetén mintha betűk és szavak cserélődnének fel vagy módosulna a mondat, ami iszonyat zavaró tud lenni.
Mostanában hasonlókat tapasztalnak ismerőseim Yettel esetén is, de ott nincs nagy tapasztalatom, mert én Telekomos vagyok.
Mivel nem CSAK engem érint ismerőseim körében, és nem azonos a telefon sem így a felhasználó hibát kihúznám, illetve a telefon típus hibát is, de óvatosan kezelném még a SIM kártya hibát is.
A hibák jelentős része pár hete kezdődött, de nem tudom hogy érint e több előfizetőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp