Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
aktív tag
"Ha a te oldalad látszólagos ok nélkül megy le 4G-ről 2G-re hívásindításnál, az telefon probléma lesz. Csak nem ez is valami alsópolcos kínai csoda ami sosem volt támogatott listán?
"Galaxy S23 és Moto Edge 50 Neo.

__Zs__: Amit írtál, abból én arra következtetek, hogy aMoto G32-esedben nincs benne a Yettel volte. Vagy mókolod (először én egy sima szoftvefrissítéssel próbálkoznék), vagy másik készülék. Csak úgy egy szolgáltató volte profilját nem mindig egyszerű házilag belebarkácsolni, van olyan típus, aminél lehetséges és van, amelyiknél nem. Sajnos a gyártó oldalán sokszor csak az van feltüntetve, hogy LTE, ami igaz, hiszen netezni tud 4G-n.
Az emagon néha román piacteres eladótól érkezik a cucc, tehát nem feltétlenül hazai beszerzés. Ez nem tudom, számít-e. Nekem volt Motorolám, ami "TIMIT" (TIM Italy) frissítési csatornán futott, de ugyanaz a szoftver volt hozzá, mint a "RETEU" (Retail Euro, ha jól gondolom) csatornáshoz. Frekvenciasávok nyilván ugyanazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
tomp