- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
aktív tag
"Ha a te oldalad látszólagos ok nélkül megy le 4G-ről 2G-re hívásindításnál, az telefon probléma lesz. Csak nem ez is valami alsópolcos kínai csoda ami sosem volt támogatott listán?
"Galaxy S23 és Moto Edge 50 Neo.

__Zs__: Amit írtál, abból én arra következtetek, hogy aMoto G32-esedben nincs benne a Yettel volte. Vagy mókolod (először én egy sima szoftvefrissítéssel próbálkoznék), vagy másik készülék. Csak úgy egy szolgáltató volte profilját nem mindig egyszerű házilag belebarkácsolni, van olyan típus, aminél lehetséges és van, amelyiknél nem. Sajnos a gyártó oldalán sokszor csak az van feltüntetve, hogy LTE, ami igaz, hiszen netezni tud 4G-n.
Az emagon néha román piacteres eladótól érkezik a cucc, tehát nem feltétlenül hazai beszerzés. Ez nem tudom, számít-e. Nekem volt Motorolám, ami "TIMIT" (TIM Italy) frissítési csatornán futott, de ugyanaz a szoftver volt hozzá, mint a "RETEU" (Retail Euro, ha jól gondolom) csatornáshoz. Frekvenciasávok nyilván ugyanazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
tomp