-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #31320 üzenetére
de kap, világít kéken a gomb.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #31313 üzenetére
lehet hogy nem kap ip címet? megmakkant? hogyan lehene ezt leellenőrizni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
gigaset a510 kézibeszélőn villog a bázisállomás felirat. azon hiába nyomom be a gombot, nem történik semmi. hogyan kell ezt életre kelteni? köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #31175 üzenetére
Oké. Köszönöm. Megcsinálom.
-
janakbacsi
őstag
válasz 4Grider #31170 üzenetére
úgy nem volt jó, mert a hívást nem a fix vonalon keresztül akarta indítani, hanem a calling creditettel. most visszahoztam pestre, az itteni géppel átállítottam, remélem ha újra anyámhoz kerül, akkor a telefonkábel bedugása után már működni fog rendesen.
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #31163 üzenetére
Akkor most mi a megoldás? Nincs saját router. De a Pesti lakásban sem volt, és ott tökéletesen működött. Most elhoztam anyámhoz vidékre, és itt nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #31156 üzenetére
-
janakbacsi
őstag
gigaset a510 ip készüléket lehet használni csak normál telefonként? ha igen, hogyan kell belépni a setupba miután összekötöttem a pc-vel?
-
janakbacsi
őstag
callingcredit oldalán nem találom, hogy mennyibe kerül egy sms küldése romániába. tudja valaki?
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #28669 üzenetére
tárgytalan. megoldódott.
-
janakbacsi
őstag
Létrehoztam egy callingcredit account-ot. A beállításoknál ugyanazokat az értékeket kell megadni, mint a képen látható stuntcalls esetén? Értelemszerűen a stuntcalls-t callingcredittel helyettesítve?
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #27293 üzenetére
Őszinte leszek. Fogalmam sincs. Kitöröltem mindent, majd újra létrehoztam a kapcsolatokat, és egyszercsak megjavult.
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
Eddig tökéletesen működött. Több mint egy éve. Nem változtattam rajta semmit. Internet van, routert, voip egységet is újraindítottam. Előfordult már többször, hogy nem működött, de akkor az áramtalanítás, majd pár óra múlva az újraindítás mindig helyrehozta. Most nem.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #27252 üzenetére
routert is újraindítottam, de így sem jó. lehet, hogy a UPC tiltja valahogy?
-
janakbacsi
őstag
valamiért nem működik tegnap óta a gigaset-es otthoni voip telefon. próbáltam újraindítással, egész éjszakára elvettem róla a tápot, de nem használt neki. ugyanaz a hibaüzenet fogad: registration failed
mi lehet a gyógymód?"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz MaCS_70 #24553 üzenetére
Nálam is ez volt a helyzet. Vedd el a tápot pár órára a készüléktől, majd dugd vissza. Utána újra működni fog. Lásd 24523 as hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
24514-re tud valaki mondani valami használhatót? nem működik a készülék sajnos. köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
megérkezett az gigaset a510ip készülék. regisztráltam a neophone-nál, kaptam egy 06-21-es hívószámot. az egyenleget nem töltöttem még fel. így hívást azért lehet fogadni? vagy ahhoz fel kell töltenem az egyenleget? hogyan kell konfigurálni a rendszert? internet böngészőn keresztül? van stuntcalls regisztrációm, gondolom ezt is valahogyan be kell vinnem a rendszerbe. magyar nyelvű leírást nem kaptam a készülékhez, de megtaláltam a neten pdf-ben.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
azt meg lehet csinálni ezzal a készülékkel, hogy a neophone-nál igényelek egy ingyenes 21-es telefonszámot, amin el tudnak érni és a kimenő hívásokat pedig az olcsóbb, mondjuk browsercalls-on keresztül intézem?
-
janakbacsi
őstag
otthoni upc-s vezetékes telefon helyett szeretnék voip készüléket. ehhez elég az ha veszek egy ilyen készüléket és regisztrálok mondjuk a browsercall-nál? a percdíjakon túl valami havi előfizetési és kapcsolási díjjal is kell számolnom?
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
ezeket kéri:
sip server: ide az kell hogy "sip.stuntcalls.com" ?
sip user: ide a stuntcalls felhasználó nevemet kell beírni?
sip password: ide gondolom értelemszerűen a jelszót
authentication user: nem tudom mit kell ideírni
sip domain: nem tudom mit kell ideírni[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
ezzel jól hallanak, csak itt meg az a baj, hogy ha elindul a hívás, akkor a kijelzőm elhalványodik és nem érzékel semminemű érintést. magyarán nem tudom megszakítani a hívást, nem tudom kihangosítani, stb.
-
janakbacsi
őstag
zoiper-t használok és 10 felhívott közül 9 arra panaszkodik a vonal túlsó végén, hogy nagyon halkan hall csak engem. erre van valami megoldás? lehet a mikrofon hangerejét változtatni valahogyan?
most látom, hogy hárommal ezelőtt is ugyanez volt a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
A hívott fél mindig panaszkodik, hogy nagyon visszhangos a vonal, de én ezt hívóként nem tapasztalom. Van erre megoldás? Mobile voip klienst használok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Óra topik
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.