Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31320 üzenetére
de kap, világít kéken a gomb.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #31313 üzenetére
lehet hogy nem kap ip címet? megmakkant? hogyan lehene ezt leellenőrizni?
-
janakbacsi
őstag
gigaset a510 kézibeszélőn villog a bázisállomás felirat. azon hiába nyomom be a gombot, nem történik semmi. hogyan kell ezt életre kelteni? köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31175 üzenetére
Oké. Köszönöm. Megcsinálom.
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31163 üzenetére
Akkor most mi a megoldás? Nincs saját router. De a Pesti lakásban sem volt, és ott tökéletesen működött. Most elhoztam anyámhoz vidékre, és itt nem megy.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31156 üzenetére
-
janakbacsi
őstag
gigaset a510 ip készüléket lehet használni csak normál telefonként? ha igen, hogyan kell belépni a setupba miután összekötöttem a pc-vel?
-
janakbacsi
őstag
callingcredit oldalán nem találom, hogy mennyibe kerül egy sms küldése romániába. tudja valaki?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #28669 üzenetére
tárgytalan. megoldódott.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #27293 üzenetére
Őszinte leszek. Fogalmam sincs. Kitöröltem mindent, majd újra létrehoztam a kapcsolatokat, és egyszercsak megjavult.
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #27252 üzenetére
routert is újraindítottam, de így sem jó. lehet, hogy a UPC tiltja valahogy?
-
janakbacsi
őstag
24514-re tud valaki mondani valami használhatót? nem működik a készülék sajnos. köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
megérkezett az gigaset a510ip készülék. regisztráltam a neophone-nál, kaptam egy 06-21-es hívószámot. az egyenleget nem töltöttem még fel. így hívást azért lehet fogadni? vagy ahhoz fel kell töltenem az egyenleget? hogyan kell konfigurálni a rendszert? internet böngészőn keresztül? van stuntcalls regisztrációm, gondolom ezt is valahogyan be kell vinnem a rendszerbe. magyar nyelvű leírást nem kaptam a készülékhez, de megtaláltam a neten pdf-ben.
-
janakbacsi
őstag
otthoni upc-s vezetékes telefon helyett szeretnék voip készüléket. ehhez elég az ha veszek egy ilyen készüléket és regisztrálok mondjuk a browsercall-nál? a percdíjakon túl valami havi előfizetési és kapcsolási díjjal is kell számolnom?
[link] -
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
zoiper-t használok és 10 felhívott közül 9 arra panaszkodik a vonal túlsó végén, hogy nagyon halkan hall csak engem. erre van valami megoldás? lehet a mikrofon hangerejét változtatni valahogyan?
most látom, hogy hárommal ezelőtt is ugyanez volt a kérdés. -
janakbacsi
őstag
A hívott fél mindig panaszkodik, hogy nagyon visszhangos a vonal, de én ezt hívóként nem tapasztalom. Van erre megoldás? Mobile voip klienst használok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest