- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
Nem, mindkettőn azonos az alhálózat (VLAN=0, alháló maszk: 255.255.255.0). IP-k:
192.168.0.231 esxi
192.168.0.236 VM - xpeno
Kívülről mindkettő látszik, a cél az lenne, hogy az esxi-s címről elérhető legyen a VM. A tűzfal elvileg jól van beállítva, mert mindegyik rendben válaszol a pingre. Tuti, hogy vswitch beállítási problémám van, vlan=4095-öt, ill. több vswitch-et még nem próbáltam.
Jelenleg a VM-et le tudom kapcsoltatni áramkimaradás esetén, de az esxi-t is jó lenne lelőni. Úgy gondolom, előbb-utóbb sérült lesz a datastore kötete és nem fog elindulni a rendszer, ha visszajön az áram. A nut kliensen közben reszelt a fejlesztője, már működik esxi 6.x alatt is.
Mivel ez egy otthoni rendszer, nem megoldás több milliós, hetekre elég kapacitást biztosító ups beszerzése. Szóval nagyjából azzal küzdök, mint sutszi kollega kb. fél éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest