Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Gratula! Én is lenyomtam, pontszámot meg jól nem screenshotoltam le, de 377 lett

A vizsga közben stabil volt a PV, szerintem teljesen más szerveren fut mint a nyomorult weblapjuk.
Nagyjából ezeken akadtam el én is, + SRM volt még ami ismeretlen nekem, de ez meg vsan-osak hálisten kilogikázhatóak voltak, vagyis úgy tűnik
. A VOM-nél, fcoe-nél, meg tippeltem csak. A többi az könnyű volt, nekem sok dvs-el és RDS/SRDS-el kapcsolatos kérdést dobott, meg 4.x, 5.x -> 5.5 migráció/upagrade-el kapcsolatosat. Rég csináltam a vcp5-öt, de nem rémlik hogy lett volna onnét kérdés, tényleg a különbségekre mentek rá inkább.Mindennek ellenére nem értek egyet az egésszel, korrektebb lett volna ezt a policyt akkor bevezetni amikor kijön a 6-os, online olcsó vizsga ide vagy oda. Dehát pénz beszél...
Egyébként ha ráállnak egy 2 éves major verzió kiadási ciklusra, akkor vajon minden alkalommal a relase előtt 3-6 hónappal el kell majd ezt játszanunk, majd utána csinálni egy "nagy" vizsgát? Mert akkor kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest