Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
Próbáld meg a saját szavaiddal leírni tényleg, nem bántásból írom, de láthatóan nem értesz hozzá, így inkább ne is próbálj kitalálni rá rövidítéseket meg egyedi elnevezéseket

A delta file már kicsit érthető viszont: tehát volt egy virtuális gép, valamilyen vmware termék alatt, és ez az egész totál megsemmisült, vmdk-stul (virtuális disk), meg mindenestül, de valahogy megmaradt egy snapshot (delta) file?
Ha így van, akkor az kemény menet lesz. Nyilván van benne adat, kérdés hogy mennyi, és hogy közte van e ami kell, és az teljes egészében benne van e. Disk editorral bányásztam már ki ilyen vmdk delta file-ból cuccokat, egy sha256 kulcsra volt szükségem, tudtam hogy milyen adatok vannak előtte meg utána nagyjából, meg hogy hogy nézhet ki hexaban megközleítőleg, de kb 1 hétig pöcsöltem vele úgy, hogy minden este elbasztam rá 2-3 órát. Partíció vagy filerendszer nyilván nincs ebben a file-ban, szóval azt felejtsd is el hogy klasszikus disk recovery cuccokkal visszaállítasz belőle bármit is, hiszen egy raw massza az egész. Esetleg ha jól definiált formátumú file-okat keresel (jpeg, adatbázisfileok, stb...) akkor valamilyen erre specializált adatbányász cuccal lehet valamelyest automatizálni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest