Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lori80
tag
Csonel mindenkepp ajanlott a belso 10-es meret.A radi szerintem keves lessz,ha alaplapot is rakotod.A sorrendet,azt mindenki maga donti el,de altalaban a legforobb resszel szokta mindenki kezdeni,vagyis a videokartyaval.Onnan,proci,es a lap a legvegen,de ilyen kis radival,mar elegge fol lessz futve arra mar a viz,amire a laphoz er..
[ Szerkesztve ]
Vannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
őstag
Ha egyet kéne mondanom inkább egy nagyobb radi talán.
Az egy tripla slim radi amid van. Jön a meleg gyorsan
Esetleg unlockolva van a 6950esed talán húzva is ? // 6970órajelek már húzás....A cső növelése kb 50%-al lesz nagyobb az áramlás térfogata.
Értsd: ennyivel több víz áramlik át egységnyi idő alatt azonos sebesség mellett.Mégis a DDC piszok erős boldogul a kis csövel is.
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Mivel az én válaszomra nyomtad a "válasz" gombot én nem...
Pont azt írtam hogy inkább radit cserélném vastagabbra.
Igen újonnan minden drága...Használtban passzold el a slim radit vegyél helyette egy vastagabbat és kész
De ez csak saját vélemény de mindenképp szerintem a vékony radiátor sokkal neccesebb mint a hogy legyen vastag cső.[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
SimonYana
addikt
poli27!
El megy azzal a radival nyugodt lehetsz! Igaz nem 40 fokos lesz a cucc , de elmegy vele!
Kell rá 3 db venti 600rmp-n és szerintem minden oké lesz! Olyan 50 fok körül el lesz a rendszered! Nem kell itt mindenkinek Mo-Ra2-és 3.
Mindenképpen jobb lesz mint léggel. VGA-d sem fog szerintem 55- 60 fölé menni játék alatt sem!!Srácok miért akarjátok vele meg vetetni mindjárt a legnagyobb radit?
Nem 3db 6950-ről beszél ha jól emlékszem!Egyedül a cső méretet növelném , de az csati cserékkel is jár. Még így is le fogja szűkíteni az alaplapi méret , de az még elmenne! Kicsit lehet cipogni is fog emiatt a DDC.
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
lori80
tag
Vastagabb belso meretu csovel meg javulni fog a homerseklet par fokot.Jobb radival,meg jobb eredmenyeket lehetne elerni,de ez mar a penztarcad meretetol fugg,hogy mennyi amennyit raaldozol arra a par fok-ra minuszban:-)
Vannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
DigitXT
nagyúr
Az EX58 Extreme-ről ledobnám a gyári, fixcsatis blokk-paródiát, és tennék rá egy fusion-blokkot. Arra ugyanis olyan csatit raksz, amilyet akarsz, meg hát nagyobb felületen is hűt, stb.* Emlékeim szerint a 10-es cső nagy lesz, ha maradsz a gyári blokknál... (Nem az a lényeg, hogy könnyen rámenjen, hanem, hogy szorosan zárjon: ha túl könnyen megy rá, és a bilincs csak gyűri, nem szorítja, simán ereszthet, az meg nem fasza...)
*: tök egyszerű felrakni, mivel a hőcsöves rész a helyén marad: ugyanúgy megy, mint a gyári blokk gyári légre cseréje és vica-versa. Ja és történetesen van egy ilyen blokkom elfekvőben, occón. Ha érdekel PÜ.
-
ThodEE
őstag
Csak a feltöltés idejéig szükséges hogy a tartály magasabban legyen de ezt a ház döntésével arra az időre megtudod tenni.
A sorrend "111" mert elméletileg a folyadék elég gyorsan körbeér így mindenhol ugyan annyi a hőmérséklet amit a valóság kicsit cáfol.Javasolt: tartály->pumpa->cpu->chipset->vga->radi->tartály
nekem ment már a tartályból vgaba onnan pumpa másik vga aztán cpu és radi, nem éreztem semmi hátrányt az ajánlotthoz képest
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
őstag
Hát sehol sem találtam pcb képet róla...
EK-s oldalon sincs fent. Viszont egyik youtube unboxing videoban a srác említi hogy nem refnyákos. Ahogy megfordította nekem úgy tűnt más helyen vannak a csavarok mint a sapphireon amiről van sok kép. Így lehet hogy egyáltalán nincs rá Full Cover blokk
Viszont ez egy igen erős kártya FC-t kéne rá rakni mert egyszerre kell hűteni a GPU / RAM / VRM triót.blasko92
Nem veszem zokon“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Hat azzal nem lennenk elobbre mert a huto alatti elhelyezkedes a fontos. Ahhoz le kene venned a hutot es csak a nyakot lefotozni.
igen a powercolor a vtx es a club3d testverek ha jol emlekszem.
viszont jo hir hogy a powercolor 6950hez van blokk az EK oldalan.
szerintem a coolingconfigurator.com on nezd meg a powercolor kartya piros nyakjat es probald meg a te kartyaddal hatulrol osszehasonlitani. Ha a csavahelyek egyeznek lehet remenykedni hogy egy V2 es EK blokk jo lesz rasry ekezetek miatt... telefon...
-
őstag
Elvileg igen
De ugye a puding próbája az evés
Ha tudod neten Magyarországon rendeld meg, mert ha nem jó 14 munkanapig visszaküldheted és vissza kell adniuk a pénzedet“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Ha jó folyadékot választasz hozzá akkor megférnek az alu és réz alkatrészek egymás mellett.
Fagyállókon szokott lenni hogy alus vagy rezes anyagú hűtőkbe való.
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Sajnos nem kevés! Kisebb és tágasabb , mert ki lehetett rámolni és így semmi nincs bent amit semmire sem használok! Ha az az 1 db író sem lenne akkor az egész 5"25-ös tartót is ki lehetne csavarozni és akkor az egész elejére mehet egy nagy radi állítva betenni!!
Itt egy nagy 20cm-es van bent.
Itt egy 240-es
Itt is egy 240-es megoldás
Ez sem egy gyenge megoldás!® SimonYana ®
-
föccer
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek a választ!
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sky D.
tag
Igen így oldották meg, hogy a blokknak kisebb legyen az ellenállása
HUfantom
Az actív PFC nem szereti a trapéz jelű áramot ... így van esély hogy folyamatosan az induló feszültséget veszi fel.. mert úgy érzékeli, mintha kihagyna az áram ...
Viszont az UPS nem tud annyi Voltot biztosítani a Tápnak, így a UPS(mert végi magát is) kikapcsolja magát és sípol .. sokszor találkoztam ezzel a problémává.. bekapcsolták a UPS-t , úgy hogy rá volt kötve az összes fogyasztó 2 monitor számítógép nyomató .. és a UPS csak sípolt , és sípolt nem is csodálkoztam.. és utána a vásárló volt felháborodva ... ahelyett hogy megkérdezte volna vásárlás elött a supportot..A Back család , a othoni aktív PFC nélkül gagyi olcsó hétköznapi tápoknak lett kitalálva ... bár az elterjedő aktív PFC nek köszönhetően , muszáj volt nekik újítani a UPS eken , így hozták létre a új generációs Back UPS -eket .
szerény véleményem szerint , egy APC túlfeszültség gátlóval jobban jársz ... ha regisztrálod , és garos, (amit meg lehet hosszabbítani ) akkor hiba esetén , a cég ha a túlfeszültség hibájából keletkezett a kár, akkor kártéríti a hibás TV-t számítógép-et elektonikát....
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
blasko92
őstag
A prociblokk után nem sorba vannak kötve a többi blokkok, hanem párhuzamosan
-
őstag
Ja kéne kezdeni velük valamit de nincs sok hely, mint látod a kártyák majdnem végig érik a gépházat. Most annak örülök hogy működik.......
Majd remélem jones kolléga mond valami okosat2 helyen is szivárgott feltöltés közben a plafonon voltam tőle.
blasko92
A csövezésen magam is meglepődtem. Nagyon tetszett a végeredmény, de sajons áldozatokkal járt...
A pörgös átfolyásjelzőt nem tudtam sehova sem betenni így lehet el is adom.
Meg most hogy kívülre került a D5 annak is kell valami esztétikus kialakítás, a tápellátáshoz és az RPM jelző alaplaphoz való eljuttatásához.[ Szerkesztve ]
-
lori80
tag
Most lehet kicsit gyenge a felfogasom,de nem pontosan ertem,hogy milyen van neked,es meg milyet szeretnel,es hanyat
Lehet a meleg miatt gyengult a felfogasom
A Hf blokk,par fokot hozhat szerintem,de olyan nagy kulombsegek nincsenek a blokkok kozott.
Milyen pumpad van,es hany radit akarsz rakotni?[ Szerkesztve ]
-
lori80
tag
Ha lassu fordulatszammal hasznalod a ventiket rajta,nagy kulombseg nem lessz szerintem.
De amig a fontosabb darabok ilyen melegben 60 fok alatt maradnak,az mar jo eredmenynek mondhatoVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
SimonYana
addikt
A DDC elég majdnem mindenre!
Nekem a legkisebb (10w) van és ezt a nagy rendszert viszi vígan és hangtalanul!Úgy látom lassan Minden vettetek valamit már tőlem!
Alaplap , Pumpa , vezérlő , proci stb.jones965!
Jó lett a Aquaero 5 hűtése!® SimonYana ®
-
Sky D.
tag
Szerinted ?
pénteken felajánlom neki , hogy átutalom a összeget, ha nem jó neki kedd-szerda személyesen, nem volt jó, mert abból az összegből akar hazamenni hétvégén ... erre :Módosítottam, ettől függetlenül a felesleges hozzászólások nem ide valók.
[ Módosította: jones965 ]
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
-
őstag
Hát a kintre pakolt állandó radiátor veszélyes.
Ugye a nagy hidegben erősen lehűl a folyadék. Ha ekkor elindítod a rendszert, akkor a kinti jéghideg folyadék egyszerre csak a belső 20-25 fokos szobába kerül. Ilyenkor a cső külső részére elkezd kicsapódni a szoba páratartalma. Mint mikor kólát kiveszed a hűtőből és kint hagyod, annak is a külseje vizes lesz / Verejtékezni kezd / . Na most gondold el milyen ha épp a gépeden belül lévő csővőn fog elkezdődni a páralecsapódás ahol nem 25 hanem 35-40 fok van.
-
SkyS1gn
félisten
"Az lenne a kérdésem, hogy át akarom fúrni a falat, kitenni kívülre a radit a házból(sztem veszek valami nagyobb radit) nagyon befűt, ebből télen lenne e probléma?"
megmondom őszintén amikor először láttam ilyen külső radiátoros megoldást egyből ez jutott eszembe
mekkora flash lenne már fagyállóval télen -10fokos vizet hozná be a rendszer, az árnyoldala hogy nyáron meg pont hogy meleget
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
lori80
tag
Azert nem semmi az a huto,es nem ketelkedem abban,hogy folveszi a versenyt egy H100-as kompakt vizhutessel,de felnek,hogy kitepne az alaplapot akkora
-
őstag
Nézd most nem akarok belemenni ebbe hogy milyen ajándékot adnak hogy elversz náluk 3-400 eurot. Nem is vagyok gumicukros, itteni kolléga mondta, hogy nem igazán jó amit adnak.
Én kaptam nyakbavalót is tőlük.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az ilyen általában a marketing bűne....
Újulni kell, innováció....
Változtatni kell.
Nem ismerik a régi jó szabályt.Működik ?
Igen.
Jók a teszteken ?
A legjobbak között van.
Minősége ?
Kiváló
Szép ?
Hát a HK szebb de az drágább is. Sokak szerint nagyon szép.Akkor b*zigyerek marketinges NE piszkálj bele.
-
SkyS1gn
félisten
-
Weareus
addikt
Azért, mert így döntöttem.
Eleinte a Sylverstone-t még elviseltem volna, de 4 olyan venti árát kissé kipótolva veszek egy ilyet..
Ez meg legalább gyárilag passzív, és akkor nem tudja senki megkérdezni - joggal -, hogy miért nincs rajta venti.Jártas valaki abban, hogy egy 5-6 kilogrammos cucc posta- v. futárköltsége mennyi lehet Angliából ill. Németo.-ból, (pl. Aquatuning v. Overclockers UK) és hogy forintban v. Eu-ban lehet fizetni?
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
ThodEE
őstag
Nekem is rajta lesz, csak akartam örülni neki hogy lesz végre vizezett alaplapom, még ha csak játék blokk is van rajta, de azért nem rontanám le a HF rendszert hogy boldog legyek mert tuti 2 nap után zavarna hogy csak 8mmes 10helyett, de az lett volna a biztos ha megvárom a lapot Casterke kollégától és megmérem magam, csak már előre izgultam
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
DigitXT
nagyúr
Akkor már csak azt kéne tisztázni, hogy szerinted mit jelent egy "10-es cső". Hiszen az általad idézettek szerint 10/8-as (ill. 7.5-es!) az ajánlott rá... Mi itt HF csövekről beszélgetünk, ahol a BELSŐ legalább 10-es... Tehát pl. 16/10-es cső. Persze, simán rámegy, és lehet, hogy tömít is! De lehet, hogy pont nem, és ha a bilincs sem segít, akkor marad, amit írtam... Nekem amúgy sem begyere a gyári blokk, de mindegy: neked nem kötelező lecserélned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest