Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Ugy latom hogy kapott egy refresh-t a jatekviz
h100i [link]
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5222 üzenetére
koszi megnezem
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5224 üzenetére
Igen neztem ujonnan , nem nagyon lehet ezen osszeg ala menni.
(#5225) fatal1ty1984
gyenge pumba , szuk atmeroju csovek kis radi ?
-
F34R
nagyúr
válasz #90933760 #5265 üzenetére
igen , attol is fugg mit akar vizezni mivel modta hogy nem lenne tuning akkor egy jobb leg is boven megtenne (foleg ha a tobbi elemet nem is akarja)
ezek a kompakt rendszerek alacsony ventifordulatnal, es pumpanyomasnal semmit nem ernek (meg ha erne is akkor megint ott van amit az elobb irtam ) -
F34R
nagyúr
válasz DigitXT #5322 üzenetére
golyocsapagyas ha jol tudom , es egyebkent is suvit
sajnos nem raktak arra a hazta mas felfogato lyukat pedig 2x 120mm-es is elfer benne , nagyobb nem hiszem , elobb kerdeztem de a gazdaja elsiklott feletteHa jol latom akkor ennel az illetonel is hasonlo a megoldas , itt megmaradt az air penetrator.
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5358 üzenetére
Ezt a fan pressure-t sosem ertettem , akkor itt az szamit hogy minel tobb legyen ?
-
F34R
nagyúr
jatekviz van de azt nem erdemes ebbol az osszegbol meg a legjobb leg is kijon.
(#5384) opti06
az a 18W hany ventit jelent ? mert lehet egy is meg tobb is. Illetve milyen pwn vagy sima 3pines?
sztem ez par watt lehet es osszesen 4-t tudsz rakotni.
ott van meg az akasha 3,5 helyre 10w/ch , ez is meg 5k-n belul van , scythe kaze Q 3,5ezeket meguszod ennyibol.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Most mar latom koszi, en is azon az elven vagyok mint a tobbiek , en cserelnem a ventiket es vagnak a haz tetejere is a ventinek lyukat. egy 360as meg egy 240-es van ? az a baj azzal a ventivel hogy nem birja kirantani a meleg levegot (nincs nagy statikus nyomas ) , sokat nem ersz hogy ketto van pullon de pushon meg egy deka sem .
mod:ki van vagva ertem , sztem akkor sem hatekony de majd az okosabbak megmondjak.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5631 üzenetére
Bitfenix prodigy vizesmania
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5663 üzenetére
disappointed....
-
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5665 üzenetére
az utolso mondat erdekesen jott ki
stock cooler mar csak ilyen anno en leszabajoztam mert hangos volt meg is latszott a hofokokon. -
F34R
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5718 üzenetére
Nah az mar venti a javabol Thermalright ty 140/141 ott is ugyan ez a helyezt... nem is ertem miert igy oldjak meg ugy sem fer el sehol sem a 2 venti egymas alatt hazon belul.
(#5715) szinimini
Az kamu , az osszes venti aminek nagy a legnyomasa hangos, 19dB-en max 1,64 lesz ez az ertek az meg lofutty radiatorra. Amiket irtam azok kozul valasz azok mind tudjak es nem csak kamu adatok. Igeny szerint vissza is veheted a rpm-et is ha nem kell akkor kraft es akkor nem is lesz hangos.
(#5722) bodva
Leszarom a csendet ha nem teljesit sehogysem , Akkor neked Spectre Pro PWM kell abbol is 140mm-es mert annak van ertelmes statikus nyomasa es olyan 25dB megal a hangja.
#5723) szinimini
neee
(#5724) bodva
1000x ki lett hangsulyozva hogy radinal nem az szamit legfokepp hogy mennyi a legszallitasa foleg ha feluton elveszik a fele mert annyi a veszteseg.
(#5727) Pista0001
Alfarhang ?
(#5730) bodva
Halk ? azert van a ventiszabalyzo idle-ben le van szabalyozva 7V-ra akkor ezeknek sincs hangjuk vagy csak alig hangosabbak.
Scythe Gentle Typhoon Gt1850 sajnos kicsit draga...(#5739) TESCO-Zsömle
Akasa nem jo venti legalabbis nem radira valo. hazventinek meg jo lehet.
(#5744) Lacza_26
Es olyan heatsinken amin nagyobb res van a lamellak kozt ?
Noctua-n csak akkor ered el a legnagyobb statikus nyomast ha 12V-t kozeleben jaratod, nem tudom most igy hirtelen hogy vannak a profilok , mert sztem alacsonyabb sebessegen nincs meg fele akkora nyomas sem lehet azert tapasztalod. Inkabb a max hofokon javit mintsem az idle-n.#5752) bodva
jo az csak a hangjaval nem leszek megbekulve.
(#5755) bodva
Nem hat , az hazventi abbol sem a legjobb.
(#5753) Cris99
Ha sokallod a Corsair, Nocuta arakat akkor en ezt tennem ra max. [link] ettol se varj csodat, foleg a lapatkialakitas miatt inkabb hazventi , de egy fokkal jobb mint az Artic Cooling.
(#5751) Cris99
Nalam ha lenne egy radi meg egy rendes haz, amit akar nyirbalhatok is akkor pull-push-ra megoldanam 4 ventivel Eleg hangos az teny .
-
F34R
nagyúr
válasz Lacza_26 #5758 üzenetére
Motorzaj az van biztos alairom , a legzaj meg a statikus nyomas miatt van es bordan ezt jobban kihallani mintha radin lenne.
#5757) bodva
jah en nem az ap121-re gondoltam , hanem fm121-re [link] kar hogy csak feherben van
(#5759) Cris99
ertem mint mondasz en sem szeretem ezt a keretkialakitast , a hagyomanyos teny hogy jobb lenne. Jo ez igencsak relativ , itt sokminden beleszol : valakinek ez hangos , nem tetszik csunya, draga , nem megfelelo kialakitasu.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz SkyS1gn #5763 üzenetére
van meg egy par : PWM-bol : Noiseblocker NB-eLoop B12-P
3pines ugyen ebbol a szeriabol : Noiseblocker NB-eLoop B12-4PWM-es : Noiseblocker NB-Multiframe M12-P
Hatranya mint 6k korul van.
Az elsonek nem a legjobb a csapagyazasa, radiatoron nem tudom hogy viselkedne.Aztan meg ott van a Bequiet SW high speed 3pin, csak annak a keret kialakitasa megint olyan amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest