- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Köszi, nem spórolás miatt kérdeztem elsősorban. Hanem nem tudom mi van ha nagyobb koncentrátumban kerül esetleg be a rendszerbe túladagolva. Bár lehet megmondják a boltban is ha veszek ilyet, majd legfeljebb rákérdezek mi a véleményük erről. Persze lehet egyáltalán nem értenek hozzá ki tudja.
-
4D4M
senior tag
Azt hittem hozzá kell adni.
~
Csak a logika miatt emeltem azt ki. A rendszerben lévő közeget kezeli, szigorúan véve semmi köze a TF1-hez. Csak az űrtartalomtól függ az adagolás.
Nem hiszem, hogy túl lehet adagolni, csak a felesleges pazarlás miatt számít.Ennyit csináltam meg
~
Ez így oké.
(ügyelni kell arra, hogy nehogy nedvesek legyenek/maradjanak a neodímium mágnesek mert nagyon könnyen korrodálnak)Bárhova öntheted, ahova tudod (:
#6196 body007:
Szóval akkor a nagy fehér radiátor szeleppel lehet beállítani, h milyen meleg víz menjen a padlóra?
~
Nagy valószínűséggel igen. -
4D4M
senior tag
Nem a TF1-hez kell adni, hanem a rendszerhez, aminek az űrtartalma határozza meg az adalék mennyiségét.
Kétszer engedtem már le a tf1 et annyira nem volt koszos de azért volt benne
~
Ugye az egyértelmű, hogy a középen lévő mágnes gyűjti az iszapot, (tehát a leengedés önmagában nem tisztítás?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest