Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
aktív tag
Nem a TF1-hez kell adni, hanem a rendszerhez, aminek az űrtartalma határozza meg az adalék mennyiségét.
Kétszer engedtem már le a tf1 et annyira nem volt koszos de azért volt benne
~
Ugye az egyértelmű, hogy a középen lévő mágnes gyűjti az iszapot, (tehát a leengedés önmagában nem tisztítás?)...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
4D4M
aktív tag
Azt hittem hozzá kell adni.
~
Csak a logika miatt emeltem azt ki. A rendszerben lévő közeget kezeli, szigorúan véve semmi köze a TF1-hez. Csak az űrtartalomtól függ az adagolás.
Nem hiszem, hogy túl lehet adagolni, csak a felesleges pazarlás miatt számít.Ennyit csináltam meg
~
Ez így oké.
(ügyelni kell arra, hogy nehogy nedvesek legyenek/maradjanak a neodímium mágnesek mert nagyon könnyen korrodálnak)Bárhova öntheted, ahova tudod (:
#6196 body007:
Szóval akkor a nagy fehér radiátor szeleppel lehet beállítani, h milyen meleg víz menjen a padlóra?
~
Nagy valószínűséggel igen....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Atomantiii
addikt
Köszi, nem spórolás miatt kérdeztem elsősorban. Hanem nem tudom mi van ha nagyobb koncentrátumban kerül esetleg be a rendszerbe túladagolva. Bár lehet megmondják a boltban is ha veszek ilyet, majd legfeljebb rákérdezek mi a véleményük erről. Persze lehet egyáltalán nem értenek hozzá ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest