- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Most szeretném a cirkulációs rendszert igénybe venni.
Ugyanakkor a tároló cseréjekor erre nem figyeltem és azon nincs neki csati, így szerintem cső a csőben megoldással fogom összerakni, letolok egy vékonyat a meleg szakaszán. A melegvíz így is 22-es, a cirkulációs meg 15ös. Melegvíz már el van vezetve oldalra egy T idommal...
Rendeltem Grundfos szivattyút hozzá, ami max 8,3l/percre képes, számításaim szerint max 1,5 perc alatt már meleg víz van a csőrendszerben. Rakok a szivattyú meg a tartály közé egy visszacsapó szelepet, a szivattyú előtt meg mögött meg már ki lett építve dupla elzáró.
A vezérlés mozgásérzékelős lesz időkapcsolóval, fürdési időszakokban 1,5 percig megy majd szivattyú, ha mozgást érzékel.
Dilemmáztam wilo és grundfos között, de a wilo gyengébb egy hajszálnyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egér probléma
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest