Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

Üdv!

Van itt olyan fórumtárs, aki tudna ajanlani HITACHI levegő-viz hőszivattyúhoz szakembert?

A beüzemelése óta csak problémánk van a géppel, szerintem inkább a beállítással.
    Nagyon korrekt és segítőkész az aki a telepítést és a beüzemelést végezte, de többszöri próbálkozást követően sem működik használható módon.

A fő problémánk az, hogy nem jó a HMV előállítás.

Ma úgy döntöttem, hogy végignézem a melegviz elvetélt követően mi történik.

Megallapitottam, hogy az egész gond már akkor megkezdődik, hogy a hőszivattyú a HMV elvételével nem kezdi meg annak pótlását, vagyis nem indítja a rendszert arra, hogy a HMV igényt elégítse ki.
    Igazából két gond is van.

Az előbb említettem kívül (vagyis a melegvíz elvételekor nem indul meg a “termelés”) nagyobb probléma az, hogy miután pl. megszűnik a HMV elvétel (befejeztük pl. a fürdést) és a HMV tartályban már kb. 30 fokra esett a viz hőmérséklete, még akkor sem indul a hőszivattyú.

Ma este megfigyeltem, hogy kb 35-40 perc telt el a fürdést követően, miután hajlandó volt elindulni ez a folyamat, vagyis nem teszi a dolgát, hosszú ideig gondolkodik azon, hogy HMV termelési állásba álljon.

Szóval, szeretném másik szakinak is kikérni a véleményét e tárgyban, így ha valaki ismeri és szervizeli ezt a márkát (HITACHI YUTAKI) azt megkeresném!

:R

Új hozzászólás Aktív témák