- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
Sziasztok, féléves feladatnak azt kaptam hogy játékot írjak c#-ban (de nagyon még a tömb kiírásánál tovább nem jutottunk), ugy hogy önálló a feladat, egyik ismerősöm ajánlotta a Blitz3D-ét, esetleg tudtok-e valamilyen oldalt tutorialokkal, mert amiket találtam azok vagy fizetősek, vagy használhatatlanok.
-
BaziJoe00
tag
Tisztelt Kollégák!
Egyetemi félévem során azt a feladatot kaptam hogy írjak egy grafikus játékot c#-ban (valami régi gt2 szerű lövöldözős vagy a jó öreg nokiás bounce szerű játékot) és az lenne a kérdésem hogy esetleg tudtok-e ajánlani valami oldalt irodalmat amivel el tudnék indulni ugyanis grafikus részéhez nem nagyon értek, eddig csak konzolos alkalmazásokat készítettem eddigi pályafutásom során, valamennyit konyítok a form-hoz de nem sokat!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest