Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
Sziasztok, féléves feladatnak azt kaptam hogy játékot írjak c#-ban (de nagyon még a tömb kiírásánál tovább nem jutottunk), ugy hogy önálló a feladat, egyik ismerősöm ajánlotta a Blitz3D-ét, esetleg tudtok-e valamilyen oldalt tutorialokkal, mert amiket találtam azok vagy fizetősek, vagy használhatatlanok.
-
BaziJoe00
tag
Tisztelt Kollégák!
Egyetemi félévem során azt a feladatot kaptam hogy írjak egy grafikus játékot c#-ban (valami régi gt2 szerű lövöldözős vagy a jó öreg nokiás bounce szerű játékot) és az lenne a kérdésem hogy esetleg tudtok-e ajánlani valami oldalt irodalmat amivel el tudnék indulni ugyanis grafikus részéhez nem nagyon értek, eddig csak konzolos alkalmazásokat készítettem eddigi pályafutásom során, valamennyit konyítok a form-hoz de nem sokat!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest