Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem fogod megbánni
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).
Bár nem vagyok programozó, sőt, de C#-ban egy komplett kis utazási irodai rendszert készítettem úgy 5-6 év alatt, webes szinkronnal, mögöttes MySQL adatbázissal, 3-4 alkalmazott egyidejű használatára. Működött, de azóta lettek jobbak a piacon, különben még ma is működne, és ha én is ott dolgoznék
Az jó, ha a konzolos alapok már megvannak, sőt, az is, ha esetleg korábbról más programozási nyelvi alapok is vannak, hisz akkor sokkal könnyebb egy új nyelvet elsajátítani.
Nézd, csak hogy tudd, nem vicceltem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).