Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    válasz martonx #8571 üzenetére

    Hi köszi a választ! Igen, számítottam rád :)

    Nah szóval:
    hanem maradj a HTML-nél, és igyekezz minél több mindent html és mvc alapokon tartani.

    Az Admin oldalon ez már megvan és működik. Van egy _AdminLayout-om ami tartalmazza a linkeket (no meg némi bootstrap formázást) az egyes admin feladatokhoz, ezek a feladatok külön-külön View-ba vannak szervezve. Itt a kontrollerek és a View-k között az adatok ViewModel objektumokkal közlekednek, visszafelé ugyanígy Model-bindinggal.

    Szerintem ez a része jó ahogy van. Nem túl esztétikus, de nem is kell az legyen.

    A userek felé viszont illene valahogyan esztétikusan kinézzen a dolog. Ehhez töltöttem le egy template-t. Se nem tudnám, se nem akarnám megcsinálni a user oldal HTML+CSS+ izgő mozgó JS design-ját. Ennek egyébként is minimális köze van csak a feladathoz. Az admin tudjon usereket konfigurálni, meghívókat szétküldeni, a kapott visszajelzéseket aggregálva megjeleníteni.

    A usernek annyi dolga van, hogy a user View-ban rábökjön, hogy jön-e vagy sem, hányan jönnek, kell-e szállás stb..

    Tehát ezt a szép template-t szeretném a korábban általam elkészített management felülettel összeházasítani illetve a user felület néhány tartalmát az admin által konfigurálhatóvá tenni.

    A kérdés kifejezetten erre irányult, mégpedig azért, mert eddig az admin felület View-jait adatokkal ellátó ViewModel objektumaim (user adatai, user visszajelzése) mind nagyon karcsúak és feladat specifikusak voltak, most pedig nem tudom, hogy ezeket a kvázi-statikus adatokat (user neveket-bemutatkozásokat, képeket stb kb egyszer kell az adminnak konfigurálnia) hogyan lenne érdemes elszállítani a kontrollertől a renderelt user View-ba.

    Ezek mellett a kvázi-statikus adatok mellett még lesz sokkal fókuszáltabb user specifikus adat (pld. üdvözlő szöveg amikor a user az egyedi linken keresztül belép vagy egy visszajelzés arról, hogy már elfogadta-e a meghívást)

    Nah szóval leírtam a problémámat, és nagyon szépen megkérlek, ha már vetted a fáradtságot és végigolvastad a dolgot, írtál vagy 30 sort, akkor 2-3 pontba összeszedve valami olyat is próbálj beleírni a válaszodba ami engem most előre visz...

    Nagyon szépen köszönöm :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés