Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8571) martonx válasza joysefke (#8570) üzenetére


martonx
veterán

1. ha nem értesz a frontend fejlesztéshez, akkor ne SPA-val kezdj :D hanem maradj a HTML-nél, és igyekezz minél több mindent html és mvc alapokon tartani. Ha hirtelen szépet is akarsz, akkor maximum húzz be egy bootstrap-et, bár esetedben még annak is erősen utána kellene olvasni, hogy az mit hogy, miért csinál.
2. MVC - megvan, hogy mit jelent az MVC? Akkor miért nem használod? Miért ViewBag-el akarsz bohóckodni? De ha ragaszkodsz a ViewBag-hez (ami egyébként Core alatt már amúgy se javasolt), akkor inkább ViewData. De leginkább könyörgök használj model-t a viewban, hiszen erről szól az MVC
3. A konkrét kérdéseidben olyan evidenciákat kérdezgetsz, amiket nem is kellene megkérdezni, hiszen bakker így működik az MVC.
4. Hogy szerinted mi az optimális, azt rohadtul nem ezen a szinten kellene feszegetni, hanem majd amikor megcsináltad, és fut a rendszer, és a terhelés függvényében úgy érződik, hogy lassú, és már mindent értesz, átlátsz, tudod mitől, hogyan működik az Asp.Net Core, és megírtad pár év alatt a már sokadik Asp.Net Core rendszeredet, majd akkor elkezdhetsz utána olvasni az optimalizációs lehetőségeknek.
5. Képek standard megoldása, hogy mennek a filerendszerbe, adatbázisba csak az elérési útjukat tároljuk.
+ bónusz: nincs olyan, hogy Asp.Net Core MVC 2 Régen volt Asp.Net MVC 1-5-ig, ezt váltotta az Asp.Net Core 1.0 - 2.2

bocs a keresetlen stílusomért, egyébként szívesen segítek :)

Én kérek elnézést!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.