- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
válasz
bandi0000 #7716 üzenetére
Már a programozós topicban is figyelgettem a hozzászólásokat, és szerintem sokan félreértik azt amit csinálnod kell. Nekem úgy tűnik, mintha sokan azt hinnék, hogy ezt egy olyan cégnek csinálod, akik használni is akarják ezt a programot (persze lehet most hülyeséget írok, de nekem ez jött le), viszont ők is egy szoftverfejlesztő cég, és ez inkább egy erőmérő (ahogy már te is írtad), szoktak hozzájuk menni gyakornokok is a suliból, nyilván ha látják benned a fantáziát, akkor megkereshetnek. A leírásban pedig azért vannak c++-os kódok, mert ők már akkor is adnak ki céges feladatot, mikor a diákok még abban a félévben járnak amikor c++-t tanulnak, és persze át lehetne írni a dolgokat, de szerintem így is érthető. Ott is konzolosan kell megcsinálni, és itt is, a WinForms és a WPF az majd a következő féléved anyaga lesz, nem is várja el ott senki, hogy ebben legyen megcsinálva. Szerintem a feladat leírásából azért látszik, hogy megcsinálható, anno én is meg tudtam csinálni (bár nem pontosan ez volt a feladat, de hasonló). Ez most félig neked címeztem, félig a többieknek, úgyhogy kicsit furán jön ki, de szerintem jobb ha mindenki tisztán látja, hogy miért kérik konzolos alkalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest