- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Én abszolút kezdő vagyok ebben a programozásban. Suliban tanuljuk a C# programozást, vizuális prog. néven. Az első kérdésem az lenne, hogy az ingyenes Community verzió is megfelel nekem ugye? Otthonra, gyakorlásra.
Sajnos az én agyam egyáltalán nem veszi be ezt az egész programozás dolgot, ezért jönnék (sűrűn) segítséget kérni. Azt tudom, hogy van sok tutorial, meg basic, meg ilyesmi, de sokat találtam ami console programozás, nekem viszont a windows forms kell, egyszerűen mert ebben tanulok. Keresek kezdő gyakorló feladatokat, egészen a "helló világ"-tól kezdve, mondjuk matematikai műveletekig, van valahol ilyesmi gyűjtemény, esetleg megoldással is?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest