Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Én abszolút kezdő vagyok ebben a programozásban. Suliban tanuljuk a C# programozást, vizuális prog. néven. Az első kérdésem az lenne, hogy az ingyenes Community verzió is megfelel nekem ugye? Otthonra, gyakorlásra.
Sajnos az én agyam egyáltalán nem veszi be ezt az egész programozás dolgot, ezért jönnék (sűrűn) segítséget kérni. Azt tudom, hogy van sok tutorial, meg basic, meg ilyesmi, de sokat találtam ami console programozás, nekem viszont a windows forms kell, egyszerűen mert ebben tanulok. Keresek kezdő gyakorló feladatokat, egészen a "helló világ"-tól kezdve, mondjuk matematikai műveletekig, van valahol ilyesmi gyűjtemény, esetleg megoldással is?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest