- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Akkor olvasd el még egyszer, pont azt mondtam, hogy maszkkal működött nálam, egyből (maszkkal teszteltem elsőre is, mivel maskedtextboxot én sem maszk nélkül szoktam használni
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.
Igen, tákolás, mivel egy hiba következtében kell ehhez folyamodni. Nem úgy értve tákolás, hogy nem jó megoldás, hanem úgy, hogy van egy hiba, ami miatt nem működik a Select eljárás úgy, ahogy azt elvárnánk, és emiatt ''tákolni'' kell. Teljesen mindegy, hogy Mark Rideout írta vagy sem.. Nem a megoldás fikázása volt egyáltalán.
Én nem írtam, hogy szálak közötti függvényhívás, mert ez eleve értelmezhetetlen... De szálak közötti kommunikációra szokás általában használni, amikor szükséges az invocation. Ahhoz, hogy egy control a saját állapotát megváltoztassa, ahhoz nem kell invocationnel hívni a metódusait, ha megfelelően van megírva a control, és a metódusai úgy viselkednek ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezért akadt fel a szemem az invoke hallatán. Éééérteeed??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest