- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok elég kezdő vagyok a C#-ban eddig objective c-ben programoztam csak (IOS), Most viszont kéne csinálnom egy windows-os programot.
A kérdésem az lenne, hogy van egy Access adatbázis fájlom egy szépen meg tudom nyitni, ki is iratom belőle amit kell (dataGridView),
SQL lekérdezés: "SELECT ID, Nachname, Vorname, Jahrgang, Lizenz, Land, Club , Adresse, Telefon, E_Mail, Anmerkung, Startnr FROM AdressbuchEkkor valamiért az id-t a 2-es oszlopban érem el, ezek mellett van még két gomba sorban egy szerkesztés és egy törlés.
Ekkor tökéletesen működnek a gombok.Na most az adott Form-on van egy kereső mező amibe beírva a sz9veget szűkíti a dataGridView-ban levő sorokat a következő lekérdezéssel
SQL: "SELECT ID, Nachname, Vorname, Jahrgang, Lizenz, Land, Club , Adresse, Telefon, E_Mail, Anmerkung, Startnr FROM Adressbuch WHERE VorName like'" + toolStripTextBox2.Text + "%' or NachName like'" + toolStripTextBox2.Text + "%'"Viszont itt már ha rányomok a gombra akkor: Input string was not in a correct format. hibaüzenetet kapom ami amiatt van hogy ekkor az id a 0-s oszlopban érhető el.
Én úgy gondolnám, hogy a dataGridView-bana lekérdezés sorrendjében történik a "besorolás". Valamiért az elsőnél előre kerülnek a gombok , de a kinézetben jó helyen vannak a sor végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest