- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSign
tag
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam a megoldáson (de nem jártam sikerrel) és keresgéltem már, de nem igazán találom a megoldást. A probléma az lenne (szigorúan magánjellegű érdeklődés, semmi profit nem származik belőle nekem), hogy lenne egy 2D mátrix feltöltve adatokkal (1-10). Ezen adatok jelképeznék a talajszinteket, majd ennek a mátrixnak a tetejénél (1. sor felett, a 0. sorban) egy 1-10 mélységű folyó folyna és elárasztaná a nála alacsonyabb szintű talajokat, de csak azokat amik érintkeznek vele (8 lehetséges irányban).
Próbáltam először egy fentről induló ciklussal, de így nem jártam sikerrel, aztán egy rekurzív algoritmuson gondolkoztam, de egyenlőre nem találtam meg a megfelelő magot (és a kilépési feltételt). Van esetleg valakinek ötlete hozzá?
Előre is köszönöm,
RedSign
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Opel topik
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest