Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
sziasztok
Tényállas: idei szemeszterben Visual Studio 2010-el programozunk az egyetemen, de nem sikerült órákat felvennem, és az egyetlen gyakorlat ami nekem jó betelt. Namár most a tanár megengedte hogy laptoppal beüldögéljek, de laptopom az nincs és rohadtul nincs is szükségem rá ( otthon asztali, egyébként teló)... tehát valami olcsó megoldás után néztem.
Találtam is egy fapados eee pc-t ami arra jó lenne hogy ezt a félévet kihúzzam vele.
De a felbontása csak 800*600, az lenne a kérdés hogy ezen a felbontáson elindul a program? A többi összetevő nem lényeg.. nemgáz ha lassú lesz.. csak fusson és be tudjak járni.
előre is köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest