Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
De értsd meg hogy aki nem foglalkozik programozással annak nem egyértelmü.
Tökmindegy,azért a stilusodon lenne mit csiszolni!
És hidd el ahelyett hogy le idiotázol valakit,mondjuk el is mondhattad volna azt az egyszerü dolgot,legközelebb már nekem is egyértelmű lett volnaPace!
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Örülök hogy neked totálisan egyértelmü minden!
Ha vágom a dolgokat nem kérdezek,mivel nem értek hozzá és a leirtak alapján próbáltam mindent,de állandóan hibát jelzett bármit bárhova irtam.
De ha tudsz olvasni láthatod hogy a gond az volt hogy nem raktam macskakörmök közé amit kellett.
Ugyan erre vonatkozóan nem kaptam utalást!De ugylátom ide csak egyetemisták járhatnak!
Én kérek elnézést,hogy zavarni mertem a 100-as iq klubot!Egyébkén köpködés helyett segiteni is lehet a még oly ostoba szerencsétleneken is mint szerény személyem!

Archelf :tegnap addig próbálgattam amig sikerült beüzemelnem.
Köszönöm mégegyszer.
-
csimmasz
aktív tag
Sziasztok szeretnék segitséget kérni vb script ügyben.
Van egy letöltögépem és egy Nas-om amire menti a dolgokat.Azt szeretném elérni hogy a pc-n a utorrent csak akkor induljon el hogyha a nas-on az állományok elérhetőek!(vagyis be van kapcsolva és elérhető a hálózaton)
Elkerülendő hogy a utorrent netalálja az állományokat majd legközelebb ujra kelljen ellenőriznie mindet.
Próbáltam magamtól utánna nézni de nekem kinai,pedig annó basic-ban bepötyögtünk dolgokat c64-en,profiknag gondolom 2-perc.
Egy szkriptet valaki belinkelt a másik topikban ami egy program inditást késleltet,gondolom ez sem lehet túl bonyolult.Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest