- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx #1185 üzenetére
De értsd meg hogy aki nem foglalkozik programozással annak nem egyértelmü.
Tökmindegy,azért a stilusodon lenne mit csiszolni!
És hidd el ahelyett hogy le idiotázol valakit,mondjuk el is mondhattad volna azt az egyszerü dolgot,legközelebb már nekem is egyértelmű lett volnaPace!
-
csimmasz
aktív tag
válasz
martonx #1182 üzenetére
Örülök hogy neked totálisan egyértelmü minden!
Ha vágom a dolgokat nem kérdezek,mivel nem értek hozzá és a leirtak alapján próbáltam mindent,de állandóan hibát jelzett bármit bárhova irtam.
De ha tudsz olvasni láthatod hogy a gond az volt hogy nem raktam macskakörmök közé amit kellett.
Ugyan erre vonatkozóan nem kaptam utalást!De ugylátom ide csak egyetemisták járhatnak!
Én kérek elnézést,hogy zavarni mertem a 100-as iq klubot!Egyébkén köpködés helyett segiteni is lehet a még oly ostoba szerencsétleneken is mint szerény személyem!
Archelf :tegnap addig próbálgattam amig sikerült beüzemelnem.
Köszönöm mégegyszer. -
csimmasz
aktív tag
Sziasztok szeretnék segitséget kérni vb script ügyben.
Van egy letöltögépem és egy Nas-om amire menti a dolgokat.Azt szeretném elérni hogy a pc-n a utorrent csak akkor induljon el hogyha a nas-on az állományok elérhetőek!(vagyis be van kapcsolva és elérhető a hálózaton)
Elkerülendő hogy a utorrent netalálja az állományokat majd legközelebb ujra kelljen ellenőriznie mindet.
Próbáltam magamtól utánna nézni de nekem kinai,pedig annó basic-ban bepötyögtünk dolgokat c64-en,profiknag gondolom 2-perc.
Egy szkriptet valaki belinkelt a másik topikban ami egy program inditást késleltet,gondolom ez sem lehet túl bonyolult.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged