- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot! Nagyon, nagyon kezdő vagyok a Visual Basic-ben, de egy konkrét feladatot szeretnék megoldani, ezen keresztül szeretnék ismerkedni vele. 6-os LOTTO-n szeretnék tippelni mégpedig úgy, hogy a mezőkön sohase ismétlődjenek a számok. A 45 számhoz 7 teljes mező kell + 1 a maradék 3 számnak, de nem ez a lényeg, mert újabb 45 is lehetne. Ezt MSExcel-ben el tudtam készíteni, nagyon jól működik, de Visual Basic-ben is szeretném. VB6-os programmal rendelkezem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Atomantiii #2660 üzenetére
Mire?
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Apollo17hu #2655 üzenetére
Ezek control-ok.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Bobrooney #2654 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem is az volt a célom, hogy egyből kapjak választ. Szóval a képen a bekarikázott részeket szeretném elmenteni, de külön-külön. A konkrét dolog, hogy egy PLC progarmban a letrák rajzolását szeretném megoldani. A mentett alakzatokat később egy CommandButton-nal szeretném a megfelelő helyre beilleszteni. Iagzándiból a papíron való rajzolást szeretném kiváltani.
-
DasBoot
aktív tag
Szép estét, Mindenkinek! Látom, hogy sok most ismerkedő teszi fel a kérdéseit, Én is ezek közé tartozom. Kérdésem az lenne, hogy egy bizonyos "alakzatot" megrajzoltam és hogy lehetne ezt elmenteni? Az "alakzatban" függőleges és vízszintes vonalak, Label-ek és Text box-ok vannak. Később ezeket az alakzatokat egy CommandButton-nal be is szeretném illeszteni, de most csak az első kérdésemre várom a hozzászólásokat. Egyelőre képet nem tudok készíteni, de igyekszem. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest