- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
Szép napot! Nagyon, nagyon kezdő vagyok a Visual Basic-ben, de egy konkrét feladatot szeretnék megoldani, ezen keresztül szeretnék ismerkedni vele. 6-os LOTTO-n szeretnék tippelni mégpedig úgy, hogy a mezőkön sohase ismétlődjenek a számok. A 45 számhoz 7 teljes mező kell + 1 a maradék 3 számnak, de nem ez a lényeg, mert újabb 45 is lehetne. Ezt MSExcel-ben el tudtam készíteni, nagyon jól működik, de Visual Basic-ben is szeretném. VB6-os programmal rendelkezem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Mire?
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ezek control-ok.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Bobrooney
üzenetére
Köszönöm a választ. Nem is az volt a célom, hogy egyből kapjak választ. Szóval a képen a bekarikázott részeket szeretném elmenteni, de külön-külön. A konkrét dolog, hogy egy PLC progarmban a letrák rajzolását szeretném megoldani. A mentett alakzatokat később egy CommandButton-nal szeretném a megfelelő helyre beilleszteni. Iagzándiból a papíron való rajzolást szeretném kiváltani.
-
DasBoot
aktív tag
Szép estét, Mindenkinek! Látom, hogy sok most ismerkedő teszi fel a kérdéseit, Én is ezek közé tartozom. Kérdésem az lenne, hogy egy bizonyos "alakzatot" megrajzoltam és hogy lehetne ezt elmenteni? Az "alakzatban" függőleges és vízszintes vonalak, Label-ek és Text box-ok vannak. Később ezeket az alakzatokat egy CommandButton-nal be is szeretném illeszteni, de most csak az első kérdésemre várom a hozzászólásokat. Egyelőre képet nem tudok készíteni, de igyekszem. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- ÚJ Garis Apple Watch Series 8 GPS 45mm Midnight
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs